Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coliziune frontală dramatică între două mașini în Italia: un român de 31 de ani a murit la spital
WhatsApp
O coliziune frontală puternică a avut loc între două mașini în Lombardia, în urma căreia un bărbat de 31 de an,  de origine română, a murit la spital.
Coliziune frontală dramatică între două mașini în Italia: un român de 31 de ani a murit la spital / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O coliziune frontală între două mașini a avut consecințe devastatoare, soldându-se cu moartea unui tânăr de 31 de ani, Adrian Purcariu Vasile, de origine română, conform presei străine.

Evenimentul tragic s-a petrecut în jurul orei 21:00 pe Via Pablo Neruda din localitatea Gatteo, Lombardia. La fața locului au intervenit în grabă carabinierii din Cesenatico și ambulanțele de la 118. Primele investigații efectuate de autorități au indicat că impactul violent a avut loc între un Mini și o Lancia Y, iar una dintre victimele grav rănite se afla în mașina Mini. Adrian Purcariu Vasile, în vârstă de 31 de ani și rezident în Gatteo, era la volanul acestui vehicul și a suferit răni extrem de grave în urma coliziunii.

 

Eforturile de salvare depuse de echipele de intervenție au fost în zadar

 

Despre tragedie s-a aflat inițial prin intermediul canalului Whatsapp al CesenaToday, iar ulterior știrea a captat atenția întregii comunități locale. Eforturile de salvare depuse de echipele de intervenție nu au fost suficiente pentru a-i salva viața lui Adrian, românul decedând câteva ore mai târziu la spitalul din Bufalini din cauza unei hemoragii interne, rănile fiind prea severe pentru a fi tratate.

În cealaltă mașină implicată în accident se aflau două femei din zonă, care, spre norocul lor, au suferit doar răni minore. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă starea lor nu a fost considerată critică.

Moartea lui Adrian Purcariu Vasile a adus un val de tristețe și șoc. Prietenii, familia și vecinii își exprimă acum condoleanțele și împărtășesc amintiri despre tânărul care a fost luat prea devreme din viață într-un tragic accident rutier. Autoritățile locale au promis o investigație amănunțită pentru a stabili circumstanțele exacte ale coliziunii și pentru a preveni tragedii similare în viitor.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel