Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clipe de groază pentru o româncă din Cluj: a fost amenințată cu moartea de soțul ei american. Bărbatul a ajuns la spitalul de psihiatrie
WhatsApp
O româncă din Cluj a fost sechestrată de partenerul ei american şi ameninţată că va fi ucisă în chinuri. După ce a reușit să fugă din ghearele lui, a contactat poliţiştii să o ajute. Bărbatul a fost prins și va fi transferat la un spital de psihiatrie. 
Clipe de groază pentru o româncă din Cluj: a fost amenințată cu moartea de soțul ei american. Bărbatul a ajuns la spitalul de psihiatrie / Foto: Captură video youtube

Povestea tragică a româncei a început pe 19 martie, în jurul orei 10:00 dimineaţa atunci când vecinii au auzit ţipetele ei. Femeia, rănită, a reuşit să scape singură din curte şi să se refugieze la o persoană care stătea în apropiere de casa ei. După ce aceasta a mărturisit prin ce trecea, împreună cu vecina a chemat Poliţia municipiului Cluj-Napoca.

 

Româncă amenințată cu moartea de soțul ei american

 

Între timp, bărbatul furios a început să amenințe lumea de pe stradă că are arme în casă. Personajul agresiv ar fi un cetăţean american, conform Observatornews.ro, despre care vecinii au declarat că este periculos.

„În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.”, scrie în comunicat.

 

Bărbatul a fost dus la un spital de psihiatrie

 

Când  a văzut echipajul de poliție, americanul s-ar fi refugiat în pod şi a refuzat să coboare. La fața locului s-au strâns pompierii, poliția, jandarmii și alte forţe suplimentare, care au fost chemate în sprijin precum un negociator şi mai multe echipaje de la trupele speciale, transmite Observator.

Bărbatul nu a cedat negocierilor, iar când a simțit că nu mai are ce face pentru a scăpa a spart ţiglele de pe casă şi a urcat pe acoperiş. Acela a fost şi locul unde a fost încătuşat de poliţişti. A fost urcat în Ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde va fi transferat la un spital de psihiatrie. De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

Tot de acolo a ieşit în urmă cu doar o zi pentru că săptămâna trecută a avut un alt episod de furie în care a vandalizat maşinile de pe strada unde locuieşte.

„În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj, conform Monitorulcj.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel