Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clientul unui restaurant a cerut să-i fie schimbată mâncarea după ce a mâncat jumătate din ea. Reacția chelnerului - VIDEO
WhatsApp
Contul de TikTok, Soyfelber, a distribuit un videoclip în care descrie o scenă care a avut loc într-un restaurant din Spania.
Clientul unui restaurant a cerut să-i fie schimbată mâncarea după ce a mâncat jumătate din ea. Reacția chelnerului. Sursa foto: freepik.com

O familie de patru persoane a comandat meniul zilei, care includea o farfurie cu spaghete bolognese. La un moment, unul dintre clienți a cerut să fie schimbată farfuria.

Chelnerul le-a povestit urmăritorilor săi de pe TikTok că nu are „nicio problemă” în a schimba farfuria, dar nu are de gând să „le permită să râdă de mine”. Clientul a cerut să schimbe spaghetele bolognese cu o altă mâncare după ce a consumat jumătate din farfurie.

Motto-ul popular „clientul are întotdeauna dreptate” este o expresie pe care multe persoane o folosesc în restaurante pentru a-și justifica pretențiile față de chelner.

Utilizatorul de TikTok, Soyfelber, a distribuit un videoclip în care descrie scena care a avut loc când un grup de patru persoane a comandat meniul zilei, care includea o farfurie cu spaghete bolognese.

„Au început să mănânce și deodată un client mi-a adus înapoi farfuria de spaghete bolognese care nu i-a plăcut și m-a rugat să o schimb cu niște sparanghel cu șuncă”, a povestit chelnerul. Tânărul a adăugat că nu are „nicio problemă” în a face schimbarea farfuriei, dar nu le va „permite clienților să râdă” pentru că „nu putem fi atât de proști” din moment ce clientul a întors „doar jumătate” din mâncarea din farfurie. 

„Le-am dat o jumătate de farfurie de sparanghel cu șuncă. Știu că mulți dintre voi o să-mi spuneți:  e greșit, pentru că nu așa se fac lucrurile, clienții au mereu dreptate.  Ei bine, nu. Îmi pare rău, dar nu", a susținut chelnerul. 

„Dacă mănânci puțin și spui: chiar nu-mi place mâncarea, schimb fără nicio problemă mâncarea. Dar să mănânci jumătate de farfurie, apoi spui că nu ți-a plăcut mâncarea?", a conchis chelnerul. 

 

@soyfelber ¿Que haríais en mi lugar? #clientes #hosteleria #camarero #soyfelber ♬ quirky everyday(1292146) - shuto music lab

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel