Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu: Piedone n-are anvergură de primar, după ce trece fumul de grătare, nu rămâne nimic. Replica primită 
WhatsApp
Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la Piedone. Cel din urmă i-a răspuns. 

Marcel Ciolacu se află în război total cu Piedone. Dacă cel din urmă se visează primar al Bucureștiului, Ciolacu tânjește la funcția de președinte al țării. Piedone susține că lui Ciolacu i-ar fi frică de faptul că Piedone ar putea emite pretenții de candidat la alegerile prezidențiale peste câțiva ani, dacă va fi ales primar al Bucureștiului. 

Ciolacu nu-i dă nici o șansă de accedere la funcția de edil al Bucureștiului și spune că n-are anvergura necesară. 

"Piedone este un cunoscut de-al meu. Îl știu de mult timp. Piedone n-are anvergură de primar general. După ce trece fumul de grătare, ce program rămâne în urmă? Nici unul. Este o iluzie formata pe un fond distractiv," a spus Ciolacu. 

Piedone spune că un mesaj contra lui ar fi trebuit să vină de la contracandidatul Cătălin Cîrstoiu, nu de la premierul României. 

"Problema mea nu este el. Eu nu vreau să candidez la președinție, eu sunt administrator. Vorbea de fumul de grătare. După 9 iunie n-o să mai vadă drumul spre Cotroceni. Micul e mai scump decât covrigii de Buzău. Putea să spună că sunt un primar bun de sector, dar care n-are anvergură de primar, dar nu-i treaba unui premier să spună astea. Dacă era contracandidatul meu, îl înțelegeam, fiecare își alege cum își face campania, își alege vocabularul, dar nu trebuie el să spună asta. De ce nu l-a pus pe candidatul lor care vine din spitale, să spună asta?" a spus Piedone la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel