Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ciolacu a încurcat "lecția" cu "erecția". Gafa uriașă a premierului României
WhatsApp
În timpul unei vizite oficiale în Qatar, Marcel Ciolacu, Premierul României, a fost protagonistul unei gafe jenante în timpul unui discurs adresat reprezentanților Asociației Oamenilor de Afaceri din această țară. 
Ciolacu a încurcat "lecția" cu "erecția". Gafa uriașă în Qatar a premierului României

Premierul a fost surprins într-un moment de ezitare și confuzie în timp ce citea discursul său, încurcând cuvântul „lecție” cu un cuvânt mai puțin potrivit, „erecție”.

„Statul Qatar a organizat recent unul dintre cele mai de succes Campionate Mondiale de Fotbal. Este cea mai frumoasă lecție pe care ați predat-o tuturor celor care au avut la început îndoieli în această privință. Și este o erecție... lecție predată prin sport” a spus Marcel Ciolacu. 

Gafa lui Marcel Ciolacu s-a petrecut în timp ce încerca să expună relația de cooperare și învățare reciprocă între România și Qatar. Deși Premierul s-a corectat imediat, îndreptându-se către cuvântul corect, momentul a fost surprins pe filmare și difuzat ulterior de către Antena 3 CNN.

 

Gafa lui Marcel Ciolacu nu a trecut neobservată de români

 

Vizita oficială în Qatar a avut drept scop consolidarea relațiilor economice și diplomatice dintre cele două țări. În cadrul acestei vizite, Marcel Ciolacu a avut întrevederi cu Şeicul Faisal bin Qassim al-Thani, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Qatar, cu reprezentanții Autorității de Investiții din Qatar (QIA), fondul suveran de investiții al Statului Qatar, precum și cu cei ai Qatari Industrial Manufacturing.

Subiectele discutate au vizat interesele comune și posibilitățile de cooperare între cele două țări în diverse domenii economice și industriale. Printre aspectele abordate s-au numărat investițiile în infrastructură, energie, tehnologie și sectoarele manufacturiere. Premierul României a subliniat importanța consolidării parteneriatelor internaționale pentru stimularea dezvoltării economice și crearea de noi oportunități pentru ambele state.

Cu toate că gafa lui Marcel Ciolacu a fost un moment jenant, acesta nu a eclipsat importanța vizitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel