Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cinci români, răniţi într-un accident rutier. Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD 
WhatsApp
Un accident de circulaţie, soldat cu rănirea a cinci persoane, s-a produs sâmbătă, pe DJ211A, în judeţul Brăila, una dintre victime fiind transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, transmite Agerpres.
Cinci români, răniţi într-un accident rutier. Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD

Potrivit IPJ Brăila, accidentul s-a produs în afara localităţii Cuza-Vodă. "Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 211A, din direcţia Brăila către Constanţa, pe un pod ce face traversarea unui canal de irigaţii, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile", precizează sursa citată.

În urma accidentului a fost rănită femeia care conducea autoturismul, dar şi pasagerii - un bărbat de 40 de ani, o tânără de 18 ani şi două minore în vârstă de 10 şi 15 ani, toţi din judeţul Vrancea. Toţi sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Un alt român a murit într-un accident grav pe DN1, la Băicoi. Trei mașini, implicate în evenimentul rutier

 

Trei mașini s-au lovit violent pe 14 iunie, într-o intersecție de pe DN1 în orașul Băicoi. În urma accidentului au rezultat două victime. Un bărbat de 60 de ani a decedat în urma accidentului.

Un bărbat de 60 de ani a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, în zona oraşului Băicoi, informa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Conform sursei citate, victima se afla în stop cardio-respirator şi a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Reprezentanții Poliției au anunțat că, pe 14 iunie,  pe DN 1 Ploiești-Brașov, în zona orașului Băicoi, în județul Prahova, s-a produs un accident rutier. Impactul a avut loc la intersecția DN1 cu DJ 100F. În accident au fost implicate trei autoturisme și au fost rănite grav două persoane.

O altă persoană care a fost rănită a fost preluată de o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, ea fiind în stare conştientă. Accidentul s-a petrecut la intersecţia cu DJ 100F, fiind implicate trei autoturisme. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel