Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CFR Cluj - Lazio, meci în barajul pentru optimile Conference League 
WhatsApp
CFR Cluj va întâlni echipa italiană Lazio Roma în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa Conference League, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon.

Partida din prima manşă a barajului va avea loc pe 16 februarie, la Roma, pe Stadio Olimpico, iar meciul revanşă se va disputa în data de 23 februarie, la Cluj-Napoca.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2019/20 în grupele Europa League. CFR a câştigat acasă cu 2-1, iar Lazio s-a impus cu 1-0 la Roma.

În acest sezon de Europa League, Lazio s-a clasat pe locul al treilea în grupă, după Feyenoord şi FC Midtjylland, dar înaintea austriecilor de la Sturm Graz, toate echipele având câte 8 puncte.

CFR a ocupat locul secund în grupa sa din Europa Conference League, după Sivasspor, dar înaintea formaţiilor Slavia Praga şi FC Ballkani.

Duelurile din barajul pentru optimile Europa Conference League opun echipele clasate pe locul al treilea în grupele Europa League şi formaţiile clasate pe locul secund în grupele Europa Conference League.

În optimile Europa Conference League s-au calificat direct câştigătoarele grupelor: Istanbul Başakşehir, West Ham United, Villarreal, Nice, AZ Alkmaar, Djurgaardens, Sivasspor şi Slovan Bratislava.

Finala competiţiei va avea loc în data de 7 iunie 2023 pe Eden Arena din Praga.

Programul confruntărilor din barajul pentru optimile Europa Conference League:
Qarabag - KAA Gent
Trabzonspor - FC Basel
Lazio Roma - CFR Cluj
Bodo/Glimt - Lech Poznan
Sporting Braga - Fiorentina
AEK Larnaca - SC Dnipro-1
Sheriff Tiraspol - Partizan Belgrad
Ludogoreţ Razgrad - Anderlecht Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel