Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CFR Cluj a câștigat Supercupa României
WhatsApp
CFR Cluj și FCSB s-au înfruntat joi seara în Supercupa României pe Stadionul Ilie Oană, din Ploieşti. CFR Cluj a dominat partida, având cele mai multe ocazii de gol. După 90 de minute fără gol, câștigătoarea s-a decis la lovituri de departajare, CFR Cluj fiind cea care și-a adjudecat trofeul.
CFR Cluj a câștigat Supercupa României

Ardelenii au dominat prima repriză, ducând mingea în permanență în fața porții adverse și creându-și mai multe ocazii de a marca, printre care și o bară, a lui Debeljuh, în minutul 35. CFR a cerut penalty în minutul 30, în urma unui contact dintre același Debeljuh și Ovidiu Popescu, arbitrul partidei acordând cartonaș galben jucătorului ceferist.

FCSB a revenit de la vestiare cu 5 jucători proaspeți, dar chiar și așa, clujenii au continuat să domine și în repriza secundă. În minutul 54, CFR a solicitat acordarea unui gol, după ce lovitura de cap a lui Ben Youssef a fost respinsă de Andrei Vlad din proximitatea liniei porții, ardelenii susținând că aceasta a trecut în poartă.

Portarul clujenilor, Arlauskis, a avut prima intervenție în minutul 87, în urma primului corner din meci de care a beneficiat FCSB, Nedelcu punându-l serios la încercare pe portarul ardelenilor, cu o lovitură de cap bine plasată.

După 90 de minute încheiate fără gol, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

FCSB a ratat de două ori prin Ovidiu Perianu și Adrian Șut, în timp de clujenii au punctat de 4 ori, adjudecându-și în final trofeul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel