Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cele mai ciudate diete ale celebrităților
WhatsApp
Descoperă metodele prin care celebritățile se mențin în formă bună. Află ce mănâncă celebritățile tale preferate pentru a rămâne în formă sau pentru a intra în pielea unui personaj.
Cele mai ciudate diete ale celebrităților (sursa: Pexels.com)

Celebritățile fac adesea lucruri pentru a arăta și a se simți cel mai bine, iar dietele lor nu fac excepție.

În timp ce unii oameni celebri sunt adepții unui concept simplu și susținut de știință, de a consuma o dietă echilibrată, alcătuită în mare parte din alimente proaspete, neprocesate, alții au experimentat tendințele dietetice cele mai ciudate, deși nu există studii științifice care să le susțină.

2. -imagine fara descriere- (f1.jpg)

Cele mai bizare diete ale celebrităților

 

Primul exemplu de rutină alimentară ciudată este dieta cu carne pe care Joe Rogan a încercat-o la începutul acestui an. Controversatul podcaster a găzduit anterior susținători vocali ai consumului exclusiv de carne, inclusiv psihologul canadian Jordan Peterson.

De atunci, așa-numita „dietă carnivoră” s-a dezvoltat într-o subcultură majoră de dietă, completă cu propriii influenceri, grupuri de social media și jargon specific.

O altă celebritate care se ține de planul ei când vine vorba de mese, este fosta Spice Girl Victoria Beckham, care a mâncat aceeași masă de pește și legume timp de 25 de ani, potrivit soțului ei. La începutul anului 2022, celebrul jucător de fotbal David Beckham a spus că, deși este un gurmand, soția sa „se abate foarte rar” de la masa ei preferată de pește la grătar și legume la abur.

O altă dietă discutabilă a celebrităților este smoothie-ul alcoolic și planul de mese pe bază de plante al lui Arnold Schwarzenegger. Fostul Mister Olympia este foarte deschis cu privire la beneficiile pentru sănătate ale alimentelor pe bază de plante, inclusiv scăderea colesterolului și „faptul că se simte mai tânăr”, dar emblematicul culturist se răsfață, ocazional, cu friptură sau șnitel austriac și o doză de alcool în shake-ul de proteine.

Arnold Schwarzenegger a spus că a început să adauge alcool la shake-urile de proteine în speranța de a ajuta proteinele să se absoarbă mai repede, dar acum se bucură doar de aroma suplimentară de la tequila sau schnapps.

Un alt sportiv cu o dietă nebună este jucătorul de fotbal american Tom Brady, care este renumit pentru dieta sa intensă TB12, care, în special, nu include roșii, vinete și ardei, printre altele. De asemenea, Brady nu mănâncă niciodată căpșuni - de fapt, le-a încercat pentru prima dată abia în septembrie 2014.

Alte celebrități țin o dietă strictă doar pentru a intra în personaj pentru un rol. De exemplu, actrița Zoe Kravitz a spus că obișnuia să bea lapte dintr-un castron, exact ca pisicile, atunci când filma Catwoman.

Un alt actor care a încercat dieta personajului său este Ashton Kutcher care, în timp ce îl interpreta pe Steve Jobs, a adoptat dieta fructiferă a fostului CEO Apple. Ashton a spus într-un interviu că a început să bea o cantitate foarte mare de suc de morcovi, așa cum a făcut Steve Jobs, și a ajuns la spital cu probleme la pancreas.

1. -imagine fara descriere- (f2.jpg)

Diete nebunești de la Hollywood

 

Există câteva tendințe noi la Hollywood, în ceea ce privește obiceiurile alimentare ale vedetelor, iar unele dintre ele sunt destul de nebunești.

Un exemplu în acest sens este Dieta Cookie, care implică înlocuirea micul dejun și prânzul cu apă și fursecuri dietetice speciale. Acest plan este doar un plan super scăzut de calorii deghizat, deoarece cei care îl respectă cu strictețe ajung să mănânce aproximativ 1.000 de calorii pe zi, ceea ce reprezintă numărul potrivit de calorii pentru un copil mic și nu pentru un adult sănătos. S-a zvonit că celebrități precum Snooky, Jennifer Hudson și Denise Richards urmează acest plan de masă.

O nouă tendință a apărut printre vedetele de la Hollywood privind dieta alimentară și se numește: Paleo. Aceasta este o dietă destul de comună și care te poate face ușor să uiți cât de extremă este ca alegere alimentară.

Această dietă elimină lactatele, zahărul, alimentele procesate, leguminoasele, cartofii și sarea și pledează pentru a avea același meniu alimentar ca oamenii cavernelor și anume carne, legume, fructe, semințe și nuci. Au existat o serie de celebrități care au încercat dieta oamenilor preistorici pentru pierderea în greutate, printre care Blake Lively, Kanye West și Jessica Biel.

O altă dietă populară printre oamenii celebri de la Hollywood este curățarea cu sucuri. Această dietă de post implică consumul exclusiv de sucuri, timp de 10 zile, și ar trebui să acționeze ca un buton de „resetare” pentru organism. Din păcate, această dietă extremă provoacă doar epuizare, diaree și pierdere minimă în greutate, care revine imediat ce utilizatorul începe să mănânce din nou. Celebra cântăreață Lizzo a încercat această dietă timp de 10 zile și și-a enervat fanii, pentru că obișnuia să fie o susținătoare vocală a pozitivității corpului și acceptării acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel