Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Cea mai groaznică dintre tragedii”. Un muncitor român de 20 de ani a sfârșit sub privirile tatălui său: Au căzut în gol de la 10 metri
WhatsApp
Un muncitor român, în vârstă de 20 de ani, a sfârșit sub ochii tatălui său în Jolanda di Savoia, o comună din provincia Ferrara, Italia.
„Cea mai groaznică dintre tragedii”. Un muncitor român de 20 de ani a sfârșit sub privirile tatălui său: Au căzut în gol de la 10 metri

Comunitatea deplânge moartea tragică a tânărului Cosmin Robert P., în vârstă de 20 de ani, care a fost victima unui accident de muncă la depozitul Crispa din Jolanda di Savoia. Vestea decesului tânărului român, care lucra la firma Copersistem, a venit ieri. Luni, tânărul a căzut de pe stivuitor, alături de ceilalți doi muncitori care se aflau lângă el, compatrioți, dintre care unul este tatăl băiatului. Cei trei români făceau lucrări la un acoperiș.

A fost un zbor de aproape zece metri. Tânărul de 20 a fost transportat cu elicopterul la spitalul „Maggiore” din Bologna în condiții foarte grave. Din păcate, nu a reușit și a pierdut lupta pentru viață. Un final tragic, care va fi urmat de un act de dragoste: s-a acordat autorizația pentru prelevarea organelor băiatului.

Spania. Un român de numai 22 de ani și-a pierdut viața după zile întregi de agonie, în urma unui accident de muncă

 

„Familia băiatului a suferit cea mai groaznică dintre tragedii”

 

Vestea s-a răspândit în comunitatea Codigorese, unde Robert Pricopi își avea prietenii și era cunoscut. A urmat școala în Codigoro și, în trecut, a jucat ceva timp în echipele de tineret ale Nuova Unione Sportiva Codigorese. A rămas mereu legat de culorile clubului care, ieri, a publicat un mesaj de amintirea sa pe pagina de Facebook: „Robert a jucat cu noi ceva vreme. Iar apoi, în tribune, în ultimii ani și-a aplaudat prietenii de la Juniores. O îmbrățișare din inimă, puternică, către familia băiatului care a suferit cea mai groaznică dintre tragedii”.

Tatăl lui Robert, în vârstă de 48 de ani, este acum internat în spitalul Sant'Anna di Cona, în condiții grave, iar cel de-al treilea muncitor român, în vârstă de 50 de ani, este internat în spitalul Bufalini din Cesena în stare foarte gravă.

În urma decesului tânărului de 20, Parchetul Ferrara, care a deschis deja o anchetă în privința accidentului, a schimbat ipoteza unei infracțiuni de la „vătămări foarte grave” la „omor și vătămări foarte grave”. Pe lângă faptul că a dispus efectuarea autopsiei trupului tânărului de 20, în zilele următoare magistratul va dispune consultanță tehnică cu privire la macaraua pe deasupra căreia a fost instalat coșul care s-a răsturnat, provocând căderea celor trei muncitori. Obiectivul consultanței este de a stabili cauzele care au determinat răsturnarea coșului. 

Un tată din Italia nu-și poate vedea copilul, care stă cu mama româncă: „Mi-au interzis să-l văd”. Acuzații extrem de dure la adresa autorităților

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel