Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cazul Alex Marangon. Au dispărut cei doi șamani care l-au văzut ultima oară și ar fi încercat să-l urmărească
WhatsApp
Cei doi șamani care ar fi încercat să-l convingă pe Alex Marangon, găsit ulterior mort, să se întoarcă la mănăstire, au dispărut. 
Alex, bărbatul de 26 de ani găsit mort în Italia, s-ar fi aflat sub efectul unui halucinogen folosit de șamani

Cei doi șamani l-au văzut pe Alex Marangon fugind spre râul Piave în seara dispariției. Ei sunt oficial cei care l-au văzut ultima oară pe barmanul de 25 de ani din Marcon plecând de la mănăstirea Vidor, dar acum nu mai pot fi găsiți. 

Cei doi vindecători șamani sunt cetățeni sud-americani, unul dintre ei pe nume Johnny Benavides și altul al cărui nume nu a fost dezvăluit: ei sunt cei care au încercat să-l urmărească pe Alex Marangon, probabil în plină criză, în afara mănăstirii, încercând să-l liniștească.

Se pare că cei doi șamani au părăsit mănăstirea cu puțin timp înainte de zorii zilei de duminică, 30 iunie, când poliția a sosit la fața locului și a identificat participanții la eveniment. Imediat a fost declanșată operațiunea de căutare. 

Nu este exclus de anchetatori ca atacul violent să fi fost comis de mai multe persoane tulburate de sosirea bruscă a lui Marangon pe albia râului Piave. Zona respectivă este de obicei frecventată de grupuri de tineri care își petrec timpul acolo cu droguri sau alcool.

Familia lui Alex cere tăcere: „Acum ultimul rămas bun”

 

„Familia Marangon cere un moment de respect și înțelegere, atât pentru dificultatea emoțională care caracterizează acest moment dureros, cât și pentru respectul pentru secretul anchetei care caracterizează aceste faze foarte delicate ale investigației”. Asta au precizat avocații familiei tânărului găsit mort pe Piave în urma unui ritual șamanic la Vidor (Treviso).

"Familia Marangon acordă toată încrederea procurorilor și sunt încrezători că adevărul despre decesul rudei lor va fi descoperit cât mai curând posibil”.

Organizatorul ritualului, Andrea Zuin, spune că cei doi șamani ar fi fost alături de Alex, atunci când acesta a dispărut. 

„Mi s-a părut că era bine, atunci când l-am văzut pe Alex. La el au fost doi „curanderos” latino-americani (vindecători, n.red.) care au toate capacitățile pentru a-i ajuta pe cei supuși ritualurilor. Au fost alături de el câteva minute. Apoi s-au întors spunând că a dispărut. "A început să alerge și nu-l mai găsim. L-am căutat peste tot”, ar fi spus aceștia. 

Potrivit anchetatorilor tânărul barman a fost ucis și aruncat în râu. Necunoscuta este reprezentată de autorii crimei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel