Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cazanciuc. "Oprişan nu e schimbarea din PSD. Va duce partidul în istorie"
WhatsApp
Robert Cazanciuc, preşedintele Comisiei Juridice din Senat, îi taie din avânt colegului său, Marian Oprişan. După ce liderul PSD Vrancea a lăsat să se înţeleagă că şi-ar dori să candideze la alegerile prezidenţiale, Robert Cazanciuc a transmis că acest lucru "va duce partidul în istorie".

"Dacă cineva crede că trecem din ecopa PSDragnea, în epoca PSOprişan, se înşeală amarnic. O să ducem particul în istorie dacă Marian Oprişan îşi imaginează că el este schimbarea la nivelul PSD", a declarat Robert Cazanciuc, la Digi24. 

 

Cazanciuc: Oprişan nu este schimbarea în PSD

 

Cât despre rezultatul slab obţinut de PSD la alegeri, senatorul PSD susţine că totul ar fif ost din cauza faptului că mai mulţi lideri PSD au urmat deciziile unui singur om.

"Partidul a pierdut alegerile pentru că aici nu au fost luate decizii de un singur om, au fost decizii urmate de mai mulţi lideri ai partidului, decise în principal de un singur om, deci în final este o vină colectivă, trebuie asumată căutată unde s-a greşit, văzut cine sunt responsabilii şi luat decizii, în sensul că la nivelul partidului pur şi simplu este nevoie de alţi oameni. Asta a transmis populaţia într-un număr extrem de mare că pur şi simplu vor să vadă alţi oameni, altă abordare. 

Citeşte şi: Oprişan, despre candidatura la prezidenţiale: "În raniţa fiecărui soldat poate să stea bastonul de mareşal"

Nu ştiu cât procent din vină că ar trebui să facem un procentaj cât are din vină Liviu Dragnea sau altcineva, în mod cert partidul a avut o direcţie care părea că este împotriva direcţiei în condiţiile în care priorităţile erau altele. Şi atunci oamenii au simţit că partidul merge într-o direcţie alta decât am spus în campania electorală şi atunci ne-a sancţionat destul de dur. Asta este realitatea”, a conchis social-democratul", a mai spus Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel