Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz șocant: Un tânăr român și-a incendiat tatăl după un scandal. Strigătele de ajutor au alertat vecinii
WhatsApp
Un tânăr de 32 de ani, din județul Cluj, a făcut un gest șocant după ce, într-un exces de furie, el și-a incendiat tatăl chiar în casa în care trăiau împreună.  

Potrivit ȘtirileProtv, cearta dintre cei doi a început dintr-un motiv banal. Atacatorul s-a enervat fiindcă tatălui său nu i-a convenit cum a redecorat casa. În ajutorul victimei a sărit și sora acestuia care locuiește în vecini, fiind și ea rănită în incident.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în localitatea Dezmir, unde a izbucnit cearta dintre cei doi bărbați. Vecinii spun că între tată și fiu erau deseori scandaluri, mai ales de când au început construcția casei. Cu toate acestea, nu se așteptau ca povestea celor doi să aibă un astfel de deznodământ. 

Conflictul ar fi fost declanșat după ce cei doi ar fi stat la un pahar de vorbă, discutând despre modul în care iși redecorau locuința. Ideile fiului nu au fost deloc pe placul tatălui.

 

Un tânăr român și-a incendiat tatăl după o ceartă 

 

Astfel, fiul a devenit violent, iar strigătele de ajutor ale bărbatului i-au alertat pe vecini. În plus, când l-a văzut pe bărbat prăbușit la pământ, cu hainele în flăcări, sora lui, care locuiește în apropiere, i-a sărit în ajutor și a încercat să stingă focul. Astfel, și aceasta s-a ales cu arsuri.

Tatăl, în vârstă de 61 de ani, este acum internat la Terapie Intensivă. Cadrele medicale spun că acesta a suferit arsuri grave în zona capului și este conștient. De cealaltă parte, și sora bărbatului are arsuri la picioare, dar este în afara oricărui pericol.

În ceea ce îl privește pe atacator, acesta a fost dus de polițiști la psihiatrie și urmează să fie evaluat. Acesta riscă ani buni de închisoare, dacă se va dovedi vinovat de tentativă de omor, scrie ȘtirileProtv.

 

Minoră româncă, ucisă, cu sânge rece, de iubitul ei de 32 de ani, după o ceartă

 

Un caz la fel de tragic a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când un bărbat de 32 de ani din Ialomița a fost reţinut pentru că şi-a omorât iubita, o fată de 16 ani, după o ceartă, relatează Mediafax. Polițiștii din Coșereni au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani din comuna Drăgoiești că prietena sa, în vârstă de 16 ani, este inconștientă.

Tânăra a fost găsită decedată. Iubitul fetei, un bărbat de 32 de ani din comuna Drăgoiești, a fost dus la audieri, iar din verificări a reieșit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ialomiţa.

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii de 29 spre 30 decembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie dispuse măsuri preventive.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel