Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz șocant: Mamă româncă, condamnată la închisoare, după ce și-a transformat fetița în obiect sexual pentru un italian
WhatsApp
O româncă a fost condamnată la închisoare pentru că şi-a transformat fiica, de doar 7 ani, într-un obiect sexual, pentru un italian de 75 de ani, care o abuza sexual pe cea mică.  

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la 11 ani de închisoare pentru viol şi corupere sexuală a minorilor pe un italian de 75 de ani, care a abuzat sexual o fetiţă din Brăila, timp de mai bine de doi ani. 

Potrivit adevarul.ro, cea mică a început să fie agresată pe când avea doar 7 ani, iar mama victimei cunoștea aceste aspecte, și chiar a comis faptele în complicitate cu italianul. Astfel, și românca a primit o pedeapsă de 14 ani şi 4 luni de închisoare, fiind condamnată pentru complicitate la viol şi corupere sexuală, dar şi rele tratamente aplicate minorului. 

Decizia instanței vine după ce poliţiştii au descoperit că, încă din toamna anului 2018, şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, italianul a întreţinut  acte sexuale cu cea mică, acum în vârstă de 10 ani.

Șocant este că totul s-a petrecut cu consimţământul mamei copilei. Mai mult decât atât, femeia întreţinea raporturi sexuale cu italianul ca să-i arate fetiţei cum trebuie să acționeze. Pentru a o face pe cea mică să tacă, îi dădeau copilei dulciuri şi sume modice de bani.

 

Copila, mituită cu dulciuri și bani 

 

”Aceasta  din urmă, în schimbul promisiunii  şi oferirii de  dulciuri şi sume  de bani  modice  primite  de  la  inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră  să  suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta.  În acelaşi  scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei”, a stabilit procurorul de caz.

Cu toate acestea, cazul a declanşat un adevărat scandal naţional după ce, pe 2 februarie 2021,  Judecătoria  Brăila a decis să înlocuiască arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul italianului. Judecătoarea de la vremea respectiva a susținut că faptele italianului nu sunt foarte grave, astfel încât să se justifice menţinerea lui după gratii.

În cele din urmă, decizia arestului la domiciliu a fost revocată de Tribunalul Brăila, după ce s-a descoperit că în momentul în care italianul a fost eliberat din arest, a încercat să ia legătura cu fetiţa pe care o abuzase. Acum, instanta l-a condamnat definitiv la 11 ani de închisoare pentru viol şi corupere sexuală a minorilor pe italianul de 75 de ani, scrie Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel