Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, s-a stins din viață la doar 46 de ani. Ciucă: „Transmit condoleanțe familiei îndurerate”
WhatsApp
Doliu în PNL: Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a încetat din viață la doar 46 de ani. Vestea tragică a trecerii sale a adus un val de tristețe și consternare în întreaga comunitate.
Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, s-a stins din viață la doar 46 de ani. Ciucă: „Transmit condoleanțe familiei îndurerate” / Foto: Facebook

Cătălin Toma a fost o prezență activă și implicată în viața publică, fiind mereu dedicat binele comunității sale și dezvoltării județului Vrancea. A fost primar al comunei Jariștea, senator și președinte al PNL Vrancea, consolidându-și poziția ca lider respectat în politică.

Decesul fulgerător a fost anunțat pe Facebook de Siegfried Mureșan.

”Astăzi este o zi tristă. A murit colegul nostru Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. L-am întâlnit des, era mereu la muncă, mereu preocupat de județul Vrancea. Transmit sincere condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați” a scris Siegfried Mureșan. 

 

Ciucă, mesaj în amintirea lui Cătălin Toma

 

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a exprimat profundul său regret în fața acestei pierderi tragice:

”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință.Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, conform DCNews.

Cătălin Toma ar fi fost internat într-un spital din București, iar decesul său ar putea fi rezultatul unei răceli puternice, însă această variantă nu este încă confirmată oficial. Ultimul eveniment public la care a participat a fost Reuniunea Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa, desfășurată la Paris, unde și-a adus contribuția în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

 

Mesaj emoționant din partea Consiliului Județean Vrancea

 

Moartea prematură a lui Cătălin Toma lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat, dar și în peisajul politic al județului Vrancea. 

„Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil.

Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un coleg și un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. El a adus schimbări semnificative și a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieții noastre cotidiene. A fost un lider vizionar și un susținător al comunității, aducând inovație și energie în toate demersurile sale.

Ultimul eveniment la care a participat președintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 și 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor și colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniți în durere și recunoaștem contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea și bunăstarea județului Vrancea.

Informațiile privind ceremoniile funerare și alte detalii vor fi furnizate ulterior, pentru a oferi oportunitatea tuturor celor care doresc să își exprime respectul și condoleanțele.

În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma și ne amintim cu recunoștință de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră.”  este mesajul pus pe Facebook de Consiliul Județean Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel