Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât câștigă un fotbalist internațional. Gerard Piqué și-a postat salariul pe internet
WhatsApp
Starul Barcelonei, Gerard Piqué a intrat pe rețelele de socializare pentru a dezvălui cu fanii fișa sa de salariu pentru ultimele șase luni, iar suma ar putea fi șocantă pentru unii fani.
Cât câștigă un fotbalist internațional. Gerard Piqué și-a postat salariul pe internet / Foto: Captură video youtube

Fotbalistul spaniol, care s-a retras în luna noiembrie a anului trecut, se mândrește cu o mulțime de distincții sportive impresionante de-a lungul carierei sale și este considerat unul dintre cei mai mari apărători ai generației sale.

 

Cât câțtiga Gerard Piqué



Pe X, fostul Twitter, Piqué a lămurit unele relatări făcute de jurnalistul sportiv Lluis Canut la televiziunea catalană, potrivit cărora ar fi încasat suma uriașă de 14 milioane de euro pentru un singur sezon.

Tweetul tradus sună astfel: "Personaje ca acesta taxează televiziunea publică pentru a-și apăra prietenii. Iată 50% din salariul meu încasat pe 30 decembrie. Aveți puțin respect pentru voi înșivă".

Însoțind tweet-ul a fost o captură de ecran a fișei sale de salariu, care se ridică la 2.328.884 euro, ceea ce este în mod clar considerabil mai mic decât presupusul salariu pe care se presupune că l-ar fi câștigat pe sezon.

Canut a mai afirmat că Piqué a fost însoțit de jucători precum Sergio Busquets și Jordi Alba ca fiind cei mai bine plătiți jucători ai clubului.

 

FC Barcelona a negat afirmațiile



Într-o declarație, aceștia au spus: "Nu, nu, nu. În legătură cu comentariile făcute de Lluis Canut la TV3, Barcelona ar dori să clarifice următoarele.

1. Informația privind salariile anumitor jucători de la prima echipă nu a fost, în niciun caz, furnizată de club, iar originea acesteia este necunoscută.

2. În orice caz, sumele la care se face referire în aceste informații sunt eronate și nu sunt conforme cu realitatea. În plus, în cazul primilor trei jucători menționați [Piqué, Busquets și Alba], se indică sume fixe care, având în vedere că sumele în cauză se bazează pe variabile, este posibil să nu fie atinse niciodată.

3. De asemenea, este fals faptul că jucătorii menționați mai sus și-au amânat doar salariul. Piqué, Busquets și Alba au renunțat la o parte din salariul lor atunci când au semnat reînnoirea contractelor în vara anului trecut."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel