Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caramitru DEMASCĂ planurile lui Dragnea. "10 AUGUST, versiunea 2 iar nu le-a ieșit"
WhatsApp
Andrei Caramitru spune că Liviu Dragnea are un plan bine pus la punct, doar că a eșuat până acum. Mai exact, liderul PSD intenționează ca la mitingurile pe care le oranizează, protestatarii anti-PSD să recurgă la violență împotriva celor care susțin partidul aflat la guvernare. 

"PLANUL “10 AUGUST” VERSIUNEA 2 IAR NU LE-A IEȘIT

M-am uitat cu mare atenție la imaginile din Iasi și Galati și l-am ascultat pe Dragnea ieri. Planul era ca cei anti-PSD să fie violenti cu “sărmanii” participanți aduși cu autocarele. Însă nu le-a ieșit. Sa va explic:
- numărul de jandarmi a fost enorm, și intrarea către zona de miting era bine delimitata între cele două grupări
- la final însă, mulți pesedistii simpli au fost lăsați de izbeliște, să iasă fără protecție direct printre contra-manifestanți. La Galați, autocarele nu aveau nici o protecție. E ca și cum, la finalul unui meci Steaua-Dinamo, lași galeriile sa se încrucișeze. Nu există așa ceva când ai atâția jandarmi mobilizați - a fost voit 
- deși nu au fost violențe din partea noastră (doar huiduieli) - ghinion Dragnea, suntem civilizati - nenorocitul anunță ieri ca un bătrăn a fost bătut de opozanti (o minciună pe față). Exact ca povestea cu jandarmerița trimisă de ei in mijlocul Pieței Victoriei, care ar fi rămas “paralizată” (deși nu a pățit nimic).

Vor face totul ca povestea asta să se întâmple. Atenție mare de tot la următoarele mitinguri pe care le vor organiza!!!!!", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel