Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Captură impresionantă la Giurgiu. Ce au găsit polițiștii într-un camion cu varză care mergea în Ucraina: Valoarea depăşeşte 3 milioane de lei - FOTO
WhatsApp
Poliţiştii de Frontieră din Giurgiu au descoperit, într-un camion cu varză, aproape trei milioane de ţigarete de contrabandă, estimate la o valoare care depăşeşte 3 milioane de lei. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.
Captură impresionantă la Giurgiu. Ce au găsit polițiștii într-un camion cu varză care mergea în Ucraina Valoarea depăşeşte 3 milioane de lei - FOTO

La data de 11 mai, în jurul orei 23:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion, un cetățean ucrainean, în vârstă de 43 de ani. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, varză din Macedonia în Ucraina.

2. -imagine fara descriere- (captura-impresionanta-la-giurgiu--ce-au-gasit-politistii-intr-un-camion-cu-varza-care-mergea-in-ucraina-valoarea-depaseste-3-milioane-de-lei---foto-3.jpg)

SURSA FOTO: poliadefrontiera.ro

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul inspectorilor vamali din cadrul Autorităţii Vamale Române în vederea desigilării mijlocului de transport şi efectuarea unui control amănunțit asupra incărcăturii acestuia. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele mărfii declarate în documente (metoda capac), 297 de baxuri ce conţineau 2.970.000 de țigarete (148.500 de pachete).

Țigările, în valoare totală de aproximativ 3.267.000 de lei, au fost indisponibilizate, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

3. -imagine fara descriere- (captura-impresionanta-la-giurgiu--ce-au-gasit-politistii-intr-un-camion-cu-varza-care-mergea-in-ucraina-valoarea-depaseste-3-milioane-de-lei---foto-2.jpg)

SURSA FOTO: poliadefrontiera.ro

Totodată, faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel