Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Captură impresionantă de droguri în București: Albanez prins cu cocaină în valoare de un milion de euro
WhatsApp
Autoritățile din București au realizat o captură impresionantă de droguri, împiedicând astfel introducerea pe piață a unei cantități semnificative de cocaină.
Captură impresionantă de droguri în București: Albanez prins cu cocaină în valoare de un milion de euro

Un cetățean albanez a fost prins în timp ce transporta nu mai puțin de 3 kilograme de cocaină, cu intenția de a o amesteca cu alte substanțe pentru a-i tripla cantitatea inițială. Acest demers ar fi urmat să crească valoarea substanțelor la aproape 1 milion de euro.

Operațiunea poliției a avut loc în urma unui denunț, care a atras atenția forțelor de ordine asupra individului în cauză. După ce a fost filat, suspectul a fost prins în flagrant chiar în momentul în care se afla în trafic, în București.

 

Cetățeanul albanez ar putea face închisoare

 

În mașina sa, polițiștii au descoperit trei pachete, fiecare conținând câte un kilogram de cocaină. În plus, în tocul de ochelari al suspectului s-au găsit alte 8 grame de substanțe interzise, despre care acesta ar fi pretins că sunt pentru consumul său personal. Este important de menționat că drogurile erau aduse din Spania, cu destinația de a ajunge la consumatori din România, inclusiv pe litoral.

Cetățeanul albanez a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. El este acuzat de trafic și consum de droguri de mare risc. În cazul în care se va stabili cu certitudine că cantitatea de cocaină provenea din Spania, incriminarea sa ar putea suferi modificări, încadrându-se în categoria traficului internațional de droguri de mare risc, cu o pedeapsă prevăzută de până la 25 de ani de închisoare în conformitate cu legislația românească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel