Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Camion, încărcat cu 400 de kilograme de deșeuri, oprit în vama Giurgiu. Șoferul bulgar, luat la întrebări
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier 430 de kg de deşeuri.
Camion, încărcat cu 400 de kilograme de deșeuri, oprit în vama Giurgiu. Șoferul bulgar, luat la întrebări

În data de  27.11.2023, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un cetățean bulgar, în vârstă de 34, conducând un ansamblu rutier.

Alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu - Comisariatul Judeţean Giurgiu, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au verificat  ansamblu rutier, descoperind nereguli privind transferul a 430 de kg de deşeuri (convertoare catalitice uzate).

Şoferul transporta deșeuri de convertoare catalitice uzate, încărcat din Bulgaria ce era destinat unei societăţi din Germania. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală de 430 kilograme deșeuri (convertoare catalitice uzate).

Procedând la verificarea documentelor de însoțire s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

Zilele trecute, un camion încărcat cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente necesare importului, nu a fost lăsat să intre în România.

 

O firmă din Italia și-a trimis deșeurile în România: camionul încărcat cu haine și mobilă second-hand, oprit la vamă

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, nu au permis intrarea în ţară a unui mijloc de transport încărcat cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente necesare importului, conform prevederilor legale în vigoare.

În data de 22.11.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra unui camion înmatriculat în România și condus de un cetățean român.

Acesta transporta 12.265 kilograme haine și mobilă second-hand, bunuri care  proveneau de la o societate comercială din Italia, pentru o firmă din România.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel