Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie urmărită de fostul partener, după despărțire. Calvarul s-a încheiat după ce individul a fost reținut pe loc
WhatsApp
O relație amoroasă s-a transformat într-un adevărat calvar pentru o femeie din județul Olt. A fost nevoită să se adreseze polițiștilor pentru că era amenințată și urmărită pas cu pas de fostul partener.
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

Un bărbat din județul Olt a fost reținut de polițiști după ce a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție emis împotriva sa. Judecătorii au decis că nu are voie să se apropie de fosta iubită, întrucât este violent și îi pune viața în pericol, notează Agerpres. Bărbatul nu s-a împăcat cu ideea că s-a destrămat relația amoroasă, a fost surprins în flagrant când a amenințat-o pe fosta parteneră, deși nu ar fi trebuit să ia legătura cu ea.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, aceştia au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi respectat ordinul de protecţie, emis de Judecătoria Caracal la data de 28 iulie, pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de femeia reclamantă. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi urmărit în repetate rânduri persoana vătămată, atât la domiciliul său, cât şi la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere", a transmis IPJ Olt, conform sursei citate.

 

Calvarul unei femei care s-a despărțit de concubin. Era urmărită pas cu pas 

 

Femeia a povestit polițiștilor că a avut o relație cu persoana reținută, iar la începutul lunii iulie l-a anunțat că relația lor se încheie. Bărbatul a devenit agresiv și a continuat să o amenințe, să o urmărească pas cu pas. Astfel, femeia a obținut ordin provizoriu, emis de polițiști, apoi a fost confirmat de instanță. Bărbatul ar fi trebuit să păstreze o distanță de minim 100 de metri și să nu o contacteze sub nicio formă. Cu toate acestea, fostul concubin a făcut-o să-i mai fie teamă să iasă din casă. Urmează să fie judecat pentru hărțuire, amenințare, încălcarea ordinului de restricție.

Potrivit unui raport al Poliției Române, în timpul pandemiei, numărul cazurilor de violență domestică a crescut vizibil. În anul 2020, s-au înregistrat 26 809 cazuri de violență domestică, cu  30% mai mult decât cele raportate în anul 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel