Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cadavrul unui bărbat, găsit în albia unui râu din Maramureș
WhatsApp
Un echipaj al poliţiei de frontieră a descoperit corpul unui bărbat în albia râului transfrontalier Tisa, a informat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.
Cadavrul unui bărbat, găsit în albia unui râu din Maramureș

"Azi, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au descoperit corpul unui bărbat, fără semne vitale, în albia râului Tisa, la aproximativ 15 m de malul românesc, pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare", a precizat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Asupra acestuia nu au fost găsite documente de identitate, fiind transportat la Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei.

"În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureş", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Din momentul începerii războiului în Ucraina, aproape zilnic poliţiştii de frontieră descoperă bărbaţi ucraineni care ajung pe teritoriul românesc şi care odată preluaţi solicită azil.

Un bărbat ucrainean a murit miercuri, 9 martie, în timp ce traversa, împreună cu alte două persoane, râul Tisa pentru a ajunge pe teritoriul românesc.

 

Un ucrainean a murit în timp ce traversa Tisa, pentru a ajunge pe teritoriul românesc

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, în jurul orei 13.43, lucrătorii poliţiei de frontieră din sectorul Sarasău au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la solicitarea de ajutor primită de la trei persoane care traversau apa râului Tisa, din Ucraina în România, pe direcţia localităţii Săpânţa.

Echipajele care s-au deplasat imediat la locul indicat au constatat că una din persoane era fără semne vitale.  Celelalte două au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Cercetările în acest caz continuă. Și marți, 8 martie, mai mulţi cetăţeni ucraineni cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani au trecut, prin apa râului Tisa, din Ucraina în România.

Un grup format din 3 cetăţeni ucraineni a fost depistat pe direcţia localităţii de frontieră Lunca la Tisa, iar un al doilea, format din 12 cetăţeni ucraineni, pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel