Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
București. O bătrână cu cetățenie ucraineană și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie
WhatsApp
Incident șocant în București. O bătrână ucraineancă și-a înjunghiat mortal soțul în urma unui conflict spontan. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O ucraineancă în vârstă de 68 de ani și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie în urma unui conflict spontan în apartamentul lor din Sector 6, București. 

Din informațiile oferite de Parchet, victima este un bărbat ucrainean în vârstă de 71 de ani. Bărbatul a fost înjunghiat în piept și a decedat în scurt timp în urma rănilor suferite. Femeia a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat autoritățile despre cele întâmplate. 

Citește și: Româncă de 38 de ani arestată în Italia, fiind bănuită că și-a ucis iubitul italian în vârstă de 60 de ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva acesteia pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub acuzația de omor.

"La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei inculpate (cetăţean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. În data de 9.03.2024, în jurul orei 22,10, aflându-se în locuinţa comună situată într-un bloc din Sectorul 6, Bucureşti, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său (cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp", transmite Parchetul.

Corpul bărbatuluia fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" București pentru efectuarea autopsiei. 

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată în fața unui judecător pentru a decide asupra propunerii de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri, relatează Agerpres. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel