Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BOMBĂ! Cumpănașu merge la Parlament să depună sesizare la INTERPOL și EUROPOL
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că va depune o sesizare la Interpol și Europol prin care va solicita căutarea celor două fete dispărute la Caracal.
Sursa foto: captură Antena 3

"MAINE LA ORA 12.00 voi depune la Biroul INTERPOL si EUROPOL Romania din Palatul Parlamentului o sesizare prin care voi solicita cautarea Alexandrei, Luizei si a tuturor increngaturilor mafiote din judetul Olt in intreaga Europa si nu numai. PANA LA CAPAT!. Dragi prieteni, unii spera sa obosesc, sa ma epuizez, sa obositi dvs cu aceasta lupta pt adevar si gasirea Alexandrei si arestarea clanurilor mafiote. LUPTA MEA CONTINUA PANA CAND VOI CADEA DIN PICIOARE. Lupta pt Alexandra este lupta pt fiecare familie, fiecare copil, fiecare roman care vrea sa traiasca fara frica in aceasta tara. Fara frica de clanuri interlope, de clanuri politice sau clanuri din institutii!", a scris Cumpănașu pe Facebook.

Ulterior, el a revenit cu un alt mesaj:

"MODIFICARE ORA INTERPOL: 1330, intrarea de vis-a-vis de sediul SRI. Dragi romani, in sfarsit efortul NOSTRU comun, al ROMANILOR incepe sa dea rezultate: astazi va fi in sfarsit audiata familia monstrului si posibil alti martori. Am vazut ca extrem de timid incep si diverse grupari de trafic de persoane sa fie destructurate. Este rezultatul dvs si al presiunii poporului roman si al acelor angajati din MAI si DIICOT care au inteles mesajul poporului roman. Deocamdata foarte putini. Dar haideti sa continuam lupta!!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel