Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bolid de lux în valoare de 150.000 euro furat din Germania, găsit de poliţiştii la un român în Constanța
WhatsApp
Un român a fost prins în Constanța în timp ce conducea un Audi A8 furat din Germania. Bolidul este evaluat la 150.000 de euro, iar bărbatul încerca să-l vândă cu 120.000 euro.  

Un autoturism de lux în valoare de aproximativ 150.000 de euro, furat din Germania, a fost găsit de poliţiştii de frontieră în municipiul Constanţa, în posesia unui român care intenţiona să vândă autovehiculul cu 120.000 de euro.

Garda de Coastă a informat, vineri, că autoturismul era căutat de autorităţile germane, alerta privind furtul acestuia fiind introdusă în urmă cu două zile.

"În seara zilei de 29.12.2022 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca AUDI A8, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localităţii Constanţa. Cetăţeanul român, în vârstă de 39 de ani, intenţiona să vândă autoturismul oricărei persoane de bună credinţă contra sumei de 120.000 euro. În urma verificărilor specifice şi a cooperării operative cu autorităţile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă, citat de Agerpres.

Furtul autoturismului a fost reclamat de proprietarul acestuia, o firmă din Germania care a pus la dispoziţia poliţiştilor diverse documente, printre care şi factura privind preţul cu care a fost achiziţionată maşina.

Potrivit comunicatului, autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel