Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BMW radiat din circulație din Germania în 2019, depistat de polițiști pe o șosea în România
WhatsApp
Un autoturism radiat din circulaţie din Germania încă din anul 2019 a fost depistat pe străzile din România. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile din Germania.

În data de 06 mai a.c., în jurul orei 21.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic, pe DN 24D, pe raza localităţii Cuca, judeţul Galaţi, un autoturism, marca BMW, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare specific Germaniei. La volan se afla un cetăţean român în vârstă de 46 de ani.


Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în cooperare cu autorităţile germane, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie din data de 12 martie 2019.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel