Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Un român riscă să ajungă la închisoare, după ce a comis trei furturi în aceeași zi. Avocatul: "Îi era foame!"
WhatsApp
Un român riscă să ajungă la închisoare, după ce a comis trei furturi într-o singură zi în orașul Roeselare din Belgia. Avocatul său spune că acesta a furat de foame. 

Un român în vârstă de 44 de ani riscă să ajungă trei luni de închisoare și să plătească o amendă de 800 de euro, după ce a furat parfumuri și mâncare. 

Potrivit publicației Nieuwsblad, primul furt a fost comis pe 8 octombrie, în jurul orei 13:30, atunci când M.L. a fost prins într-o parfumerie Ici Paris XL. Imaginile camerelor de supraveghere au arătat cum a îndepărtat dispozitivul de alarmă de la un flacon de parfum, iar apoi l-a băgat în buzunar.

Câteva ore mai târziu, a prădat același magazin, de data aceasta cu un însoțitor. Au furat parfumuri mărcile Armani și Hermes cu o valoare totală de 300 de euro.

Cei doi au continuat ulterior într-un magazin Delhaize. Românul a fost prins în flagrant când a vrut să iasă fără să plătească mâncare în valoare de 131 de euro pe care o introdusese într-o pungă. Angajații magazinului au reușit să-l oprească.

După ce i s-au arătat imaginile filmate de camerele de supraveghere, românul a mărturisit toate faptele.

"Pur și simplu caută o viață mai bună. Îi era foame!", a spus avocatul său în instanță.

Sentința în acest caz se va da pe 14 decembrie.

Vezi și:

Belgia. O româncă și-a implicat fetița de numai șase ani într-o serie de furturi: „Este scandalos cum a inițiat-o în infracțiuni”

 

O româncă, în vârstă de 23 de ani, riscă 40 de luni de închisoare pentru o serie de furturi în care a implicat-o și pe fetița ei de numai 6 ani. Alina a apărut în fața instanței penale din Bruges, regiunea Flandra din Belgia. Soacra și cumnata ei sunt, de asemenea, judecate.

Pe 9 iulie anul trecut, Alina a intrat într-un supermarket din Bredene, provincia Flandra de Vest din Belgia, unde a încercat să fure două cărucioare pline de cumpărături împreună cu fetița ei de 6 ani. Imaginile camerei au arătat că în fapte a fost implicată și soacra ei, în vârstă de 49 de ani.

Investigațiile ulterioare au arătat că Alina ar fi comis un total de zece furturi din iunie 2020, în principal la Ostende. Potrivit parchetului, aceasta a fost însoțită de cumnata sa, în vârstă de 20 de ani, în șapte infracțiuni.

Procurorul a cântărit foarte mult asupra faptelor. „Aceste românce au folosit cărucioare pentru a comite furturile”, a spus el. „Au fost folosiți și copii. Este scandalos cum i-au inițiat în infracțiuni”.

Citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel