Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Un român a fost arestat pe loc de polițiștii de frontieră din Voeren. Autoritățile au găsit o mulțime de obiecte ciudate în mașină
WhatsApp
Un român fugar a fost arestat în urma controlului de frontieră din Voeren după ce autoritățile au găsit mai multe obiecte suspecte în mașina pe care o conducea. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: unsplash.com

Un român în vârstă de 44 de ani a fost arestat în urma controlului de frontieră din Voeren. Pe lângă faptul că bărbatul conducea fără permis de conducere, polițiștii au găsit și o sumedenie de obiecte ciudate în portbagajul mașinii. 

Bunurile și mașina românului au fost confiscate 

 

Incidentul a avut loc joi, când un vehicul suspect a fost oprit pentru control la punctul de frontieră din Withuis, Moelingen. Șoferul, un bărbat de naționalitate română, nu avea permis de conducere și se pare că avea și o pedeapsă cu închisoarea restantă pentru spargeri comise în Belgia.

Citește și: Belgia. Român, arestat după ce a fost prins conducând cu un permis fals, cumpărat de pe internet. ”Eu sunt de fapt o victimă”

Bărbatul a fost ulterior arestat și transferat la închisoarea Lantin pentru a-și ispăși pedeapsa, informează Nieuwsblad. 

În timpul verificării vehiculului, polițiștii au descoperit mai multe plăcuțe de înmatriculare false și unelte folosite în activități de spargere, precum clești, șurubelnițe și mănuși. Mașina și bunurile au fost confiscate. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel