Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Un muncitor român a murit le loc, după ce căzut de pe opt metri. Anchetator: „Colegii au auzit doar o lovitură puternică"
Un bărbat de 64 de ani, de origine română, a căzut, luni, de pe o scară, de înălțimea de opt ​​metri, pe un șantier din Anvers. Muncitorul a murit pe loc, a declarat inspectoratul de muncă din Anvers.

Muncitorul român efectua luni lucrări de renovare la un imobil. „Probabil că a pășit greșit pe schelă, dar nimeni nu a fost martor la accident”, a explică Pieter Wyckaert, inspector de muncă.

La fața locului au ajuns polițiștii și ambulanța dotată cu medici. Din păcate, pentru muncitorul român nu s-a mai putut face nimic, bărbatul a murit la fața locului. „Colegii au auzit doar o lovitură puternică. Muncitorul a murit pe loc", a spus un anchetator, relatează sudinfo.be.    

Reamintim că și în Italia, un muncitor român, de 61 de ani, a murit, vineri dimineața, după ce a căzut de pe o schelă, de la o înălțime de zece metri într-un șantier din Bertoldi, un cătun al municipiului Lavarone. Ladislau Balogh, în vârstă de 61 de ani, cetățean român și rezident de mult timp în Veneto, a decedat pe loc.

 

G Ad:

Alt muncitor român, accident similar zilele trecute

 

Colegii românului povestesc că bărbatul lucra la una dintre cele două case, aflate în renovare. Era pe acoperiș, lângă o grindă de lemn, când s-a produs accidentul de muncă. Unii muncitori povestesc că victima s-a dezechilibrat și a căzut de pe acoperiș, între perete și schelă, apoi s-a lovit violent cu capul de pământ. Șeful de echipă a fost cel care a dat alarma.

Pompierii, ambulanța și un elicopter medical din localitatea Lavarone au intervenit la fața locului, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Carabinierii și inspectorii de muncă urmează să verifice cine se face vinovat de producerea acestui incident fatal, scrie corrieredelveneto.corriere.it.

Primarul din Lavarone, Isacco Corradi, a ajuns și el la fața locului. „Aceasta este o veste tristă, care nu poate fi comentată. Problema deceselor pe șantiere ar trebuie să revină în atenția politicienilor: nu ar trebui să mori niciodată la locul de muncă", a declarat primarul. 

[citeste si]

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
1 dec 2021, 19:41
DCMedical.ro
1 dec 2021, 22:09
DCBusiness.ro
1 dec 2021, 21:25
DefenseRomania.ro
30 noi 2021, 16:05
DCBusiness.ro
1 dec 2021, 21:25
DefenseRomania.ro
30 noi 2021, 16:05
DCNews.ro
1 dec 2021, 19:41
DCMedical.ro
1 dec 2021, 22:09
Spectacola.ro
1 dec 2021, 17:19
Spectacola.ro
1 dec 2021, 17:19