Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia: Român, găsit mort pe o stradă. Bărbatul zăcea lângă bicicleta sa
WhatsApp
Polițiștii au făcut, vineri seara, o descoperire îngrozitoare nu departe de un magazin Lidl: un bărbat a fost găsit mort pe o stradă din Hoogstraten

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, vineri seară, în Hoogstraten, provincia Anvers, a confirmat sâmbătă procuratura din Anvers.

Victima, un român în vârstă de 59 de ani, zăcea întins lângă bicicleta sa. Deși circumstanțele morții rămân neclare, nu existată indicii ale unui accident, relatează sudinfo.be.

Cu toate acestea, acuzarea tratează cazul ca pe o moarte suspectă, deoarece cauza morții nu a putut fi stabilită imediat.

Vezi și:

 

Italia. Român, înjunghiat, fără milă de un conațional. Victima este în stare gravă

 

Un român, acuzat că și-a atacat și înjunghiat un conațional, născut în 1984, a fost arestat de poliția de Stat din Marsala.

Potrivit celor reconstituite în cursul investigațiilor, altercația a avut loc, din motive banale, în după-amiaza zilei de 17 august, în Ciappola, zonă rurală din Marsala. Înarmat cu un cuțit, atacatorul, un român, născut în 1966, și-a înjunghiat victima, în piept, aplicându-i două lovituri.

Românul înjunghiat a ajuns la spital, în sare gravă.  Cercetările imediate au permis polițiștilor Comisariatului Marsala să reconstituie dinamica faptelor și să identifice cu promptitudine persoana responsabilă pentru leziunile foarte grave, transmite canalesicilia.it.

Atacatorul se afla în-o mașină, când a fost prins.  Acesta avea în buzunar două cuțite. Românul a fost blocat de polițiști, dar a opus rezistență agenților împingându-i și refuzând să-și decline datele personale. 

Într-un final, bărbatul a fost dus la birourile Comisariatului Marsala pentru formalități. Anchetatorii Comisariatului Marsala au procedat la arestarea suspectului și l-au pus la dispoziția autorității judiciare. Românul a fost dus la închisoarea Trapani.

 

Vezi și:

 

Italia. Un român și-a maltratat și rănit soția. Bărbatul a ajuns în arest

 

Carabinierii din Vicenza au arestat un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, care este acuzat de maltratări și vătămări în familie.

În timpul unui nou scandal, femeia, de 38 de ani, și fiica sa de 7 ani, au reușit să evadeze din acasă. Cele două s-au refugiat în casa unei prietene, de unde au cerut ajutorul oamenilor legii.

La sosirea agenților, bărbatul a negat agresiunea, spunând că femeia s-a rănit, după ce a căzut din pat. Victima a ajuns, apoi, la Spitalul local S. Bortolo, de unde a fost apoi externă cu prognostic de 21 de zile.

Magistratul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vicenza a dispus ca românul să fie dus la închisoarea locală și pus la dispoziția autorității judiciare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel