Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Mașină înmatriculată în România, distrusă în mod misterios: „A fost împinsă în canal și incendiată“
WhatsApp
O mașină cu numere de înmatriculare românești a fost complet arsă în Loenhout (anvers), Belgia, sâmbătă seara. Laboratorul de criminalistică a venit la fața locului pentru a deschide o anchetă de urmărire.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o mașină din Sint-Jozefweg din Wuustwezel a ars complet. La sosire, pompierii și poliția nu au găsit nicio persoană. Laboratorul criminalistic a venit la fața locului pentru a investiga. Este posibil ca mașina să fi fost abandonată.

Sesizarea serviciilor de urgență a fost făcută în jurul orei 4.30 sâmbătă seara. Pe Sint-Jozefweg, o stradă laterală a Hoogstraatseweg, între Loenhout și Hoogstraten, o mașină a luat foc. La sosire, pompierii au constatat că mașina era lăsată pe partea cealaltă a drumului și pe jumătate în șanț.

Potrivit primelor constatări, nicio persoană nu a fost găsită în mașină sau în apropierea acesteia. Poliția a stabilit un perimetru, iar laboratorul criminalistic a venit la fața locului pentru a investiga.

2. -imagine fara descriere- (masina-romaneasca-arsa-belgia.jpg)

"Este vorba despre o mașină înmatriculată în România", a declarat purtătorul de cuvânt Kristof Aerts, de la Parchetul din Anvers. Investigațiile ulterioare vor trebui să clarifice dacă mașina a fost lăsată în urmă sau abandonată și în ce condiții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel