Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Tânăr român, găsit mort în casă: „Flavius, încă o victimă a acestei țări și a acestui sistem”
WhatsApp
Un român a fost găsit mort ieri seară, în locuința lui Belgia. Din câte se pare, tânărul s-ar fi sinucis.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de prietenii lui Flavius C. care au alertat autoritățile întrucât acesta nu răspundea la telefon. 

„Cu tristă durere fac acest anunț, după un telefon primit în urmă cu 5 minute! Cine îl cunoaște pe Flavius C., vă rog anunțați părinții, băiatul este decedat în casă. Vă rog distribuiți cât mai mult să reușim să-i găsim părinții”, a scris Ramona, într-un grup de români din Belgia.

Imediat vestea tristă a fost confirmată și de un alt prieten de-al lui Flavius care susține că autoritățile au anunțat deja părinții.

„Din păcate e unul dintre prietenii mei. Nu i-am cunoscut părinții ca să îi anunțăm, dar poliția i-a găsit. Noi am sunat la poliție să verifice dacă este bine. Și din păcate a fost găsit mort. Uneori asta este Belgia, dragi prieteni! Ne rup în două cu taxele și impozitele, el a fost încă o victimă a acestei țări și a acestui sistem. Dragi români, aveți mare grijă la taxe și impozite, aici dacă nu vă calculați fiecare cent, taxele și fiscul te bagă în depresie. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag”, a transmis un prieten de-al lui Flavius.

 

„Oamenii buni s-au tranformat în lupi”

 

„Cred că aceasta pandemie a scos la suprafață caracterele tuturor, unii se sinucid (un prieten Flavius - Dumnezeu să-l odihnească) alții au devenit frustrați, cred că a început războiul ... altfel nu îmi explic de unde atâta agresivitate, oamenii buni s-au tranformat în lupi... nu știu cum să te pândească să poți fii atacat, să fii dominat... da, pandemia încet își face loc.... De acum v-a începe lupta pentru supraviețuire, sunt șocata de tot ce se întâmplă.... De acum o să ne batem c-a leii'n cușcă care v-a domina, dar se pare că banul e puterea dar și ochiul dracului.... eu azi am simțit ca mă cutremur de tot ce am auzit, de veștile triste ce mi-au venit parcă din neant una dupa alta, azi dimineață mă învărteam cu mașina de 2 ori pe un loc de 500 de m și nu puteam să imi imaginez de ce....semne de la Dumnezeu..... Cum am zis si zilele trecute.... Dumnezeu iți dă semne tu doar tre să le'ntelegi!”, a mai scris Ramona pe pagina personală de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel