Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. O gașcă de hoți români, videoclipuri pe TikTok cu furtul de marfă din camioanele parcate: Șoferii dormeau, iar ei le tăiau prelata
WhatsApp
Un tânăr de 23 de ani care făcea parte dintr-o bandă de hoți din România a fost condamnat la 2 ani de închisoare de Curtea Penală din Turnhout. A comis mai multe furturi de marfa pe parcarea autostrazii din Mol-Postel din Belgia.
Belgia. O gașcă de hoți români, videoclipuri pe TikTok cu furtul de marfă din camioanele parcate: Șoferii dormeau, iar ei le tăiau prelata

În anul 2020, au avut loc un număr impresionant de furturi de marfă în parcările autostrăzilor din Mol-Postel, Lille și Ranst din Belgia. Prelatele camioanelor au fost tăiate pentru ca gașca de români să fure încărcătura.

Astfel, gașca românească de hoți a comis 23 de furturi efective de marfă și 16 tentative. Faptele au fost săvârșite atunci când șoferii dormeau.

Gruparea de hoți români a fost în cele din urmă identificată pe baza plăcuței de înmatriculare. După arestarea lor, s-a descoperit că telefoanele mobile ale membrilor grupării conțineau fotografii și videoclipuri TikTok realizate chiar în timpul jafurilor.

Potrivit anchetei, Felix V., în vârstă de 23 de ani, a fost prezent la trei furturi efective de marfă și la o tentativă în parcarea autostrăzii din Mol-Postel în octombrie 2020. Românul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoare de 2 ani și o amendă de 400 de euro. Mai mulți alți membri ai grupării de hoți români au fost condamnați anterior.

„Erau pantalonii mei de vară”. Trei români, prinși „în căutare de muncă” printr-o „metodă ingenioasă”, în Belgia: „Mi se pare într-adevăr un drum spre succes”

 

Vezi și 

 

Belgia. Șofer român de TIR, condamnat după ce a furat pantofi de firmă din încărcătură. Avocatul: „Singurul mod în care va putea să-și întrețină familia”

 

Un șofer român de camion a fost condamnat de instanța penală din Bruxelles, Belgia, la o pedeapsă de 14 luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a jefuit propriul angajator. Bărbatul a furat de două ori o parte din încărcătura din camionul său. Potrivit românului, a vrut să transfere acele articole de pantofi furați familiei sale din România.

Șoferul român de camion a fost arestat în data de 24 noiembrie 2021, în Belgia, după al doilea furt. Bărbatul a fost nevoit să ducă o încărcătură de pantofi și îmbrăcăminte de la marca de sport Nike unui cumpărător, dar înainte de a pleca, a luat pantofi și haine din camion și le-a ascuns în locul lui de dormit. 

Când a ajuns la destinație, cumpărătorul și-a dat seama că o parte din marfă a dispărut, după care au fost verificate camerele de securitate din depozit. Acestea au dezvăluit în mod clar cum șoferul român al camionului a sustras articolele din încărcătură. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel