Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bebeluș român, de doar un anișor, a fost rănit într-un accident rutier grav. Coliziune între două automobile
WhatsApp
Pompierii din județul Neamț au fost solicitați să intervină, azi, la un accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, produs pe DN 2, pe raza comunei Tupilați. 
Bebeluș român, de doar un anișor, a fost rănit într-un accident rutier grav. Coliziune între două automobile

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în urma coliziunii dintre două autoturisme, circulația a fost temporar oprită pe DN 2 Roman - Fălticeni, în zona localității Nisiporești, județul Neamț.

Din primele informații, accidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului au fost efectuate manevre pentru descarcerarea sa și acordarea de îngrijiri medicale. 

Prin apel la 112, in jurul orei 13:40, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, produs pe DN 2, pe raza comunei Tupilați. La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA ).

 

În cele două automobile, implicate în coliziune, se aflau cinci persoane




Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau 5 persoane. O persoană, conducătorul unui autoturism, a rămas încarcerată.   

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 62 de ani. Victima, semiconștientă, a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.

Echipajul SMURD EPA a preluat din celălalt autoturism implicat în accident un copil de 1 an și l-a transportat la CPU Roman. Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel