Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bebeluș găsit lângă un tomberon. Românii se mobilizează pe Facebook pentru a-i găsi familia: "Poate îl recunoaște cineva"
WhatsApp
Un bebeluș abandonat a fost găsit luni seara de către o femeie, lângă un tomberon din spatele unui imobil din Baia Mare. 

Românii se mobilizează pe Facebook pentru a găsi familia unui bebeluș abandonat lângă un tomberon din Baia Mare. Momentan, nu a apărut nimeni care să-l revendice pe micuț și nu este clar cine l-a lăsat acolo.

Copil găsit la containere. Va rog postați. Poate îl recunoaște cineva (mesaj si foto de la Şteți V. Sorin)

Posted by Baia Mare - Mass Media on Tuesday, January 5, 2021

 

Bebelușul a fost găsit de o femeie care l-a luat acasă și l-a hrănit

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, la ora 23.22, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 că în jurul orei 21.00 femeia a găsit copilul abandonat și l-a luat acasă.

Polițiștii au stabilit că femeia a găsit bebelușul, l-a dus acasă, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunțat ambulanța și poliția.

Bebelușul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare – Secția Pediatrie.

Se fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, fiind căutați părinții. De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel