Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Beatrice Mahler, anunţ îngrijorător: "Va urma o perioada foarte grea"
WhatsApp
Medicii sunt îngrijoraţi de numărul mare de infectări care duce la mai multi pacienţi în stare gravă şi, în consecinţă, la mai multe decese. Dr. Beatrice Mahler, mangerul Spitalului Marius Nasta din Bucureşti spune că va urma o perioadă foarte grea pentru toata lumea.
beatrice_mahler

"Nu cred că va fi o direcţie prea bună. La ATI vom avea o crestere in urmatoarele doua săptămâni, după ce a crescut numărul cazurilor. Săptămâna trecută am avut un record de 5.000 de cazuri de infectari", a explicat dr. Beatrice Mahler.

Managerul Institutului "Marius Nasta" spune că nu mai sunt locuri în spital pentru pacienţii COVID şi că medicii sunt nevoiţi să-i externeze pe cei care au o evoluţie favorabilă pentru a putea face alte internări. "Nu mai avem paturi în spital. Externăm pacienţi de pe secţie, cei care se simt mai bine, pentru a face loc celor mai gravi. Pacienţii din ATI care au o evoluţie favorabilă sunt duşi pe secţie, iar de acolo, pe cei care sunt mai bine, îi externăm. În fiecare zi externăm dar nu este suficient. Avem nevoie de mai multe paturi. Este greu, este o perioadă cu presiune majoră. Sper ca medicii şi tot personalul medical să fie sănătoşi să facă faţă.

Referitor la numărul de infectari pare că avem o săptămână de platou. Sper să nu mai sărim de 5.000 de cazuri. Abia atunci ne putem aştepta la o scădere. Va fi greu pentru toată lumea", a mai precizat Dr. Beatrice Mahler. România a înregistrat marţi, 27 octombrie 2020, cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei. Conform datelor raportate de Grupul de Comunicare Strategică, 104 români au murit în 24 de ore din cauza coronavirusului.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel