Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL între suporterii români și jandarmi, la metrou. Călătorii au fugit disperați (VIDEO)
WhatsApp
Scandal la metroul bucureștean. Călătorii fugeau care încotro și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele dintre huliganii galeriilor echipelor de fotbal Steaua și Dinamo.

Intervenție în forță a trupelor speciale, la metroul din București, unde mai mulți suporteri au fost scoși din garnitura de tren și încătușați pe peron. Suporterii aveau asupra lor fumigene dar și mai multe arme albe.

Grupurile de suporteri s-au amenințat online, și-au adus injurii și și-au dat întâlnire la stația de metrou Ștefan cel Mare pentru a se confrunta. Aproximativ 100 de suporteri steliști îi așteptau pe rivalii de la Dinamo la gura de metrou Stefan cel Mare.

Suporterii roș-albaștrilor au fost însă întâmpinați de un cordon de jandarmi care au intrat peste ei în metrou și i-au lovit, iar mai apoi i-au scos cu forța pe peron și i-au pus la podea. 

Jandarmii, anunțați de o eventuală ciocnire între huligani s-au interpus, scotându-i din metrou pe suporterii steliști. În haosul creat au existat violente, amenințări ale forțelor de ordine. În confruntare au fost răniți și doi jandarmi.

Suporteri echipați cu arme albe, cuțite, fumigene și bastoane

 

Asupra așa-zișilor suporteri s-au găsit arme albe, cuțite, fumigene și bastoane. Astăzi se dispută întâlnirea din Liga 3 dintre Dinamo București și CS Steaua București.

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel