Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie între două femei în Italia: erau căsătorite cu același bărbat
WhatsApp
Incident șocant în orașul Teramo din Italia: două soții s-au luat la bătaie pe stradă, ambele fiind geloase pe același bărbat, care era și soțul lor. 
Bătaie între două femei în Italia: erau căsătorite cu același bărbat  / Foto: Unsplash

Între cele două femei, care erau cetățeni străini originari din Egipt și Libia, a izbucnit o confruntare violentă, care a necesitat intervenția imediată a autorităților. Situația pare să fi fost provocată de un caz de poligamie, o practică cu care ele nu ar fi fost de acord.

Martorii oculari au sunat la poliție când au observat încăierarea, iar carabinierii au intervenit rapid pentru a-i separa pe cei implicați și pentru a calma spiritele.

 

Bătaie între două femei pe același bărbat

 

Conform informațiilor disponibile, una dintre femei a scos o foarfecă și a atacat-o pe cealaltă, provocându-i răni care au necesitat tratament medical. Cele două soții, în vârstă de 51 și 36 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea o altă femeie s-a implicat în scandal,  o tânără în vârstă de 20 de ani, care a reușit să scape nevătămată.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, care era subiectul disputelor dintre cele două femei, a fost de asemenea implicat în incident, deși nu a fost rănit fizic. Toate persoanele implicate au fost identificate și raportate pentru încăierare, iar unele dintre ele și pentru leziuni corporale.

Incidentul a stârnit oarecare îngrijorare printre locuitorii din zona Colleparco, dar unii localnici au menționat că astfel de evenimente sunt rare acolo și că străinii care locuiesc în zonă nu creează în mod obișnuit probleme.

„Lucrez în Colleparco de peste 20 de ani și pot confirma că ceea ce s-a întâmplat zilele trecute a fost un incident unic. Nici măcar străinii care locuiesc în această zonă nu creează probleme", subliniază un comerciant local, conform Il Messaggero.

Într-adevăr, acest incident este un exemplu clar al modului în care gelozia și conflictele personale pot duce la violență și poate risca să pună în pericol viața altor persoane. Autoritățile investighează acum incidentul și vor lua măsurile corespunzătoare în funcție de concluziile lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel