Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat dat în urmărire de autoritățile italiene, prins într-o sală de jocuri de noroc din Suceava
WhatsApp
Un bărbat dat în urmărire de autoritățile din Italia pentru șantaj și extorcare de fonduri, a fost prins într-o sală de jocuri de noroc din Suceava. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile din Italia a fost prins într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, Roxana Iuliana Botezatu.

Potrivit sursei citate, bărbatul avea emis pe numele său un mandat european de arestare pentru şantaj şi extorcare de fonduri.

"Jandarmii din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat verificări la o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni. În urma legitimării persoanelor prezente, colegii noştri l-au identificat pe numitul M.I.D., pe numele căruia au descoperit că era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia", a afirmat Botezatu.

Bărbatul a fost predat de către jandarmi reprezentanţilor Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Fălticeni, pentru îndeplinirea procedurilor legale în vederea predării acestuia autorităţilor italiene, relatează Agerpres.

Tot mai mulți fugari sunt prinși 

Luna aceasta, doi români puși pe lista celor mai căutați fugari din Europa au fost prinși și arestați de autoritățile din Spania și Franța. 

Unul dintre fugari, Claudiu Gheorghe Pîclișan a stat ascuns timp de 15 ani în Spania, unde a trăit sub identitate falsă și și-a deschis propria afacere. Conform autorităților, bărbatul nu ridica semne de suspiciune și nimeni nu s-ar fi gândit că acesta este un infractor foarte căutat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel