Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat, condamnat la închisoare, după ce a folosit 250.000 $ din asigurarea de viață a fostei soții pentru vacanțe de lux cu noua iubită
WhatsApp
Un bărbat din Regatul Unit a ajuns în spatele gratiilor după ce a utilizat 250.000 de dolari din asigurarea de viață a fostei sale soții pentru a se bucura de vacanțe luxoase cu noua sa iubită.
Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce a folosit 250.000 $ din asigurarea de viață a fostei soții pentru vacanțe de lux cu noua iubită /  Sursa - Pexels

Krzysztof Baczynski, în vârstă de 40 de ani, a pus la cale un plan diabolic, convingând fiica sa vitregă să semneze pentru cedarea banilor, care erau inițial destinați fratelui ei mai mic la împlinirea vârstei de 25 de ani.

Bărbatul a încercat să ascundă urmele planului său, păcălind copiii vitregi că va avea grijă de banii proveniți din asigurarea de viață, prezentând situația sub forma unei măsuri preventive. Cu toate acestea, planul său s-a dovedit a fi una dintre cele mai scandaloase înșelătorii, având consecințe grave pentru Krzysztof Baczynski.

 

Un plan diabolic desfășurat pe o perioadă de nouă luni

 

Bărbatul nu s-a limitat doar la cheltuielile extravagante, ci a investit și într-o afacere nereușită, fapt care a dus și mai mult la prăbușirea finanțelor sale. După moartea soției, el și noua sa iubită au explorat destinații precum Tenerife, Moscova și Polonia, achiziționând luxuri precum o cadă cu hidromasaj și o mașină.

Banii au fost cheltuiți cu rapiditate, iar stilul de viață extravagant al cuplului a fost descoperit când aceștia au postat imagini de pe rețelele de socializare.

 

Dezvăluirea și condamnat la închisoare

 

Planul lui Krzysztof Baczynski a fost dat peste cap atunci când autoritățile au descoperit activitățile sale nelegale. Imaginile postate pe rețelele de socializare, cu escapadele lor luxoase, au atras atenția și au dus la dezvăluirea întregii scheme. Ulterior, în data de 4 decembrie, bărbatul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru frauda sa ingenioasă.

Judecătorul care a pronunțat sentința a subliniat gravitatea faptelor sale, afirmând: "În nouă luni i-ați cheltuit pe toți. I-ați cheltuit în diferite vacanțe în Europa, o mașină, investind sume importante de bani în afacerea voastră. De asemenea, împrumutai sume de bani altora. Acum totul a dispărut. Copiii Annei aveau impresia că te descurci bine cu afacerile tale."

Prin această sentință, justiția a tras un semnal puternic împotriva fraudei și a utilizării necorespunzătoare a sumelor provenite din asigurările de viață, protejând interesele financiare ale victimelor și impunând o pedeapsă exemplară pentru acțiunile ilegale ale lui Krzysztof Baczynski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel