Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat, căutat de autoritățile din Republica Cehă, depistat în vama Albița
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Republica Cehă pentru săvârşirea infracţiunilor contra proprietății private.
Bărbat, căutat de autoritățile din Republica Cehă, depistat în vama Albița

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar înmatriculat în R.Moldova, M.R., cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Republica Cehă, la data de 26.10.2020. Acesta este cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății private (furt), pe teritoriul Republicii Cehe.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel