Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bărbat, amenințat și închis în casă de o moldoveancă pentru că nu voia să întrețină relații intime
WhatsApp
Un incident neobișnuit a avut loc în Italia, unde un bărbat s-a trezit sechestrat într-o casă, după ce a refuzat să întrețină relații sexuale cu o moldoveancă pe care o cunoscuse pe o aplicație de dating.
Descoperire macabră în Italia. Bătrâni abandonați de fiul lor: femeia era moartă de două săptămâni, iar soțul ei imobilizat la pat

Bărbatul de naționalitate italiană, în vârstă de 29 de ani, locuiește în orașul Parma, Italia și a fost amenințat cu moartea duminică seara, de o femeie cu care își dăduse întâlnire.

Potrivit relatărilor, cei doi și-au petrecut seara la un restaurant și apoi s-au deplasat la casa femeii, care se afla în stare de ebrietate. Însă, odată ajunși acolo, bărbatul a refuzat să facă sex, provocând o reacție violentă din partea femeii.

 

Bărbatul a fost eliberat de poliție și de pompieri

 

Femeia, în vârstă de 31 de ani și originară din Moldova, l-a amenințat cu o sticlă și l-a încuiat în casă. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliției pentru a fi eliberat din captivitate, conform presei italiene.

Forțele de ordine, ajutate de o echipă de pompieri, au intervenit pentru a-l salva pe bărbat. Pompierii au folosit o scară pentru a intra în apartament prin balconul bucătăriei, iar poliția a reușit să pătrundă în locuință și să o aresteze pe femeie.

Cu toate acestea, femeia a opus rezistență și a devenit violentă în momentul arestării, lovind polițiștii și amenințându-i cu moartea. Unul dintre polițiști a fost rănit în abdomen în urma agresiunii, necesitând cinci zile de îngrijiri medicale.

 

Moldoveanca a fost arestată

 

Ulterior, femeia a fost preluată de personalul medical și transportată la secția de poliție pentru identificare. Ea a fost arestată pentru infracțiunea de opunere de rezistență și vătămare a unui funcționar public, fiind acuzată și de violență privată, amenințări în formă agravată și refuz de a furniza informații despre identitatea sa.

Incidentul neobișnuit a șocat comunitatea locală și a atras atenția asupra riscurilor pe care le pot implica întâlnirile cu persoane necunoscute.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel