Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bandă de hoți români din Germania, prinși cum încercau să intre prin efracție într-o locuință 
WhatsApp
Poliția din Germania a oprit o presupusă bandă de hoți români, după ce aceștia au intrat fără permisiune în incinta unei curți.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O bandă de hoți formată din patru români au fost reținuți după ce poliția a surprins-o în flagrant în incinta unei curți de pe Grüner Weg din Grevesmühlen, Germania. 

Conform presei locale, evenimentul a avut loc pe în noapte de 28 aprilie,  când incidentul a fost raportat către Secția de Poliție Grevesmühlen, iar mai multe mașini de patrulare au fost trimise la fața locului.

Hoții erau echipați. Ce au găsit polițiștii asupra lor 

 

Echipajele de patrulare au reușit să intercepteze o mașină care părăsise anterior zona de construcție. În interiorul vehiculului se aflau patru bărbați, toți îmbrăcați în haine închise la culoare, iar asupra lor au fost găsite diverse unelte, cagule și mănuși de lucru standard.

Un martor a confirmat descrierea celor patru suspecți, iar în urma suspiciunilor de tentativă de efracție, serviciul de urgență al Parchetului Schwerin a dispus arestarea preventivă a acestora. Serviciul de urmărire penală din Wismar a fost apoi însărcinat cu investigarea infracțiunii.

Acuzațiile penale pentru tentativă de furt și încălcare în legătură cu banda au fost aduse împotriva celor patru persoane arestate. Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele legate de acest incident.

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel