Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Badantă româncă, condamnată în Italia după ce s-a grăbit la aeroport ca să nu piardă avionul
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 53 de ani, a fost condamnată la închisoare de Tribunalul din Udine, Italia.

Potrivit rechizitoriului, badanta româncă a plecat la aeroport fără să aștepte înlocuitorul. Femeia a lăsat-o pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă închisă acasă câteva ore. Astfel, Tribunalul din Udine a condamnat-o pe îngrijitoare la 6 luni închisoare. Acesta este cuantumul pedepsei aplicate în primă instanță de judecătorul Daniele Faleschini. Românca a acceptat cererea procurorului și pedeapsa, nu va mai face recurs.

Italia: Cresc salariile menajerelor, badantelor și bonelor de la 1 ianuarie 2023. Cu cât ar lua mai mult lunar un îngrijitor

 

Înlocuitoarea badantei românce nu a putut intra în casă


Fapta datează din data de 19 iunie 2019. Româncei i s-a încredințat o pensionară atunci în vârstă de 89 de ani, cu domiciliul în Udine. Bătrâna era în imposibilitatea de a se întreține singură. În acea zi, pentru a nu pierde avionul, badanta româncă a lăsat-o pe bătrână singură în casă fără să aștepte să vină femeia care trebuia să-i ia locul.

Odată ajunsă, înlocuitoarea badantei românce nu a putut intra în casă, deoarece nu avea cheile.

„Degeaba am sunat la sonerie și am sunat-o pe îngrijitoare. Doar câteva ore mai târziu membrii familiei au reușit să ajungă acasă și să intre în apartament, unde au găsit-o pe bătrână în condiții precare”, a spus femeia care a înlocuit-o pe badanta româncă.

Italia. Badantă româncă, condamnată la închisoare după ce a încercat să fure zeci de mii de euro de la bătrână

 

Vezi și 

 

Italia. Badantă româncă, ani grei de închisoare după o vizită la azilul în care s-a dus pensionara pe care o îngrijea

 

O badantă româncă, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la 4 ani de închisoare și o amendă de 1.000 de euro, în Senigallia, provincia Ancona, regiunea Marche din Italia.

Badanta româncă a mers la un azil să o găsească pe bătrâna de care a avut grijă când încă locuia acasă, singură. I-a scos inelele de aur de pe degete, inclusiv verigheta care îi amintea de soțul ei iubit. O acțiune bruscă care nu și-ar fi putut găsi dreptate dacă nu ar fi fost un însoțitor de îngrijire a azilului de bătrâni care să vadă scena și a raportat-o ​​paznicilor.

Gardienii au făcut o plângere la carabinieri, pentru a recupera acele bijuterii de aur care să fie returnate pensionarei. Bijuteriile nu au mai fost găsite niciodată, dar pentru badanta româncă a venit marți o pedeapsă uriașă pentru furt calificat: patru ani de închisoare și o amendă de 1.000 de euro.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel