Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Badantă moldoveancă, condamnată în Italia după o obsesie: Ce a putut să facă cu bătrânul de care avea grijă
WhatsApp
O badantă moldoveancă, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnată de tribunalul din Massa-Carrara, regiunea Toscana din Italia, la 3 ani de închisoare și plata unei amenzi de 3.000 de euro după obsesie: voia 2.000 de euro cu orice preț. de la bătrânul pe care îl îngrijea. 

Carabinierii din stația Licciana Nardi, o comună din provincia Massa-Carrara, au dat de urmă și au arestat o tânără de 27 de ani de origine moldovenească, care locuiește de ani de zile în Lunigiana Inferioară.

O badantă româncă de numai 29 de ani a sfârșit pe o stradă din Italia. Cei doi bărbați judecați, achitați de judecător

Faptele în cauză datează din iunie 2014. Pe atunci fata lucra ca îngrijitoare pentru o familie din Lunigiana. După câteva luni de muncă în care nu a creat probleme, într-o dimineață, rămasă singură cu bătrânul pe care îl îngrijea, i-a cerut acestuia o sumă de bani de 2000 de euro. Bărbatul nu a acceptat, iar fata, la început, i-a făcut poze, apoi l-a obligat să ia mașina soției sale, totul sub amenințarea cuțitului, cu intenția de a merge într-un loc retras cu scopul de a-l șantaja pe bărbat.

Cum s-a răsfățat o badantă româncă cu 41.000 euro, după ce i-a câștigat încrederea pensionarei, în Italia: „Abonament la sală, asigurare auto”

 

Badanta moldoveancă a fost condamnată la 3 ani de închisoare 

 

Ajuns în apropierea intravilanului unui cătun din municipiul Villafranca din Lunigiana, bărbatul a reușit să tragă frâna de mână și, văzând o casă cu oameni afară, a fugit să-și găsească refugiu. Tânăra moldoveancă a fugit cu mașina bărbatului și mai apoi l-a contactat telefonic cerându-i încă o dată 2.000 de euro în schimbul autovehiculului, amenințând că îi va da foc.

În acest moment victima i-a sunat pe carabinieri care, în scurt timp, au găsit și au returnat mașina, care între timp a fost abandonată. După o serie de cercetări coordonate de Parchetul Apuan, militarii au strâns diverse probe care au condus la condamnarea badantei moldovence, care va trebui să execute o pedeapsă de 3 ani de închisoare, o amendă de 3.000 de euro și o interdicție de 5 ani de a intra pe teritoriul Italiei.

Tânăra a fost încarcerată în penitenciarul din Pisa.

Vieți sacrificate pentru româncele care îngrijesc bătrâni în Italia: „Accepți, pentru că te obligă datoriile și sărăcia din România”

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel