Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Badantă, condamnată în Italia după ce a violat și agresat pensionara de care avea grijă: Ani grei de închisoare pentru îngrijitoarea moldoveancă
WhatsApp
Judecătoria din Florența, Italia, a condamnat astăzi o badantă moldoveancă, în vârstă de 37 de ani, la nouă ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsită vinovată de agresiune sexuală agravată și vătămare corporală împotriva pensionarei de care trebuia să aibă grijă.

Potrivit rechizitoriului, badanta moldoveancă ar fi imobilizat și abuzat o pensionară pentru „a-i scoate diavolul de la ea”. Sub acuzația de agresiune sexuală agravată și vătămare a unei femei în vârstă, instanța din Florența a condamnat-o pe îngrijitoarea moldoveancă la nouă ani de închisoare și expulzarea ei din Italia după ce își va ispăși pedeapsa. 

Totodată, badanta va trebui să plătească și o despăgubire de 25.000 de euro, stabilită în mod echitabil de judecători, pensionarei în vârstă de 93 de ani, care a intentat acțiune civilă.

Italia. O fostă badantă româncă, un nou început după 17 ani de locuri de muncă nedeclarate și precare. Povestea emoționantă a Magdei, care a luat-o de la zero

 

Trebuie „să scoată diavolul din ea”

 

2. -imagine fara descriere- (badanta--condamnata-in-italia-dupa-ce-a-violat-si-agresat-pensionara-de-care-avea-grija-ani-grei-de-inchisoare-pentru-ingrijitoarea-moldoveanca-2.jpg)

Presa din Italia scrie că povestea datează din data de 1 noiembrie 2021, prima zi de serviciu a badantei. Copiii au fost cei care au decis să plaseze o îngrijitoare alături de mama lor, încă lucidă, dar cu probleme de mers. Și, la recomandarea unei asociații, la care au apelat pentru a căuta o persoană potrivită, au ales-o și au angajat-o pe moldoveancă, cu contract regulat.

În acea zi însă, îngrijitoarea s-a trezit singură în casă cu pensionara. Mai întâi ar fi imobilizat-o pe bătrână pe pat spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea”. Apoi ar fi violat-o.

Seara, pensionara a spus ce s-a întâmplat copiilor săi și a depus plângere la carabinieri. Îngrijitoarea a fost imediat concediată.

Moldoveanca nu a fost prezentă niciodată la proces. Chiar și astăzi era programată audierea ei, dar nu s-a prezentat în sala de judecată.

Italia. O badantă româncă, acuzată ca a furat bani din casă, a scăpat de judecată după ce bătrânul a murit

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel