Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Baba Vanga, previziuni pentru anul 2023: „Lumea s-ar putea trezi acoperită de întuneric”
WhatsApp
Anul 2022, un an istoric din punct de vedere al evenimentelor, se apropie de sfârțit, iar lumea este entuziasmată de anul care urmează. Cu o nouă energie și entuziasm, oamenii așteaptă să îmbrățișeze anul 2023, însă unele dintre previziunile Babei Vanga pentru acest an sunt destul de înfricoșătoare. 
Una dintre previziunile Babei Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit

Vangeliya Pandeva Gushterova, care este cunoscută în mod obișnuit sub numele de Baba Vanga, a prezis că anul 2023 va fi sumbru, cu posibile vizite ale extratereștrilor și explozii nucleare. 

 

Baba Vanga, cunoscută și sub numele de "Nostradamus al Balcanilor"

 

Clarvăzătoarea oarbă, care ar fi prezis corect 11 septembrie 2001, tensiunile cu Coreea de Nord, Brexit, președinția lui Barack Obama, moartea prințesei Diana etc., a făcut câteva predicții șocante și pentru 2023. 

Baba Vanga s-a născut în 1911 în Strumica, în Macedonia de Nord, și se crede că și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite din munții Kozhuh din Bulgaria. A murit în 1996. Dar a făcut previziuni care se întind până în 5079 - un an în care ea credea că lumea se va sfârși. 

Rapoartele au menționat că ea a susținut că a primit darul rar de a vedea în viitor de la Dumnezeu. De asemenea, ea a mai susținut că datorită acestui dar de la Dumnezeu, și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani. 

 

Predicțiile Babei Vanga pentru 2023

 

Furtună solară: Rapoartele media au susținut că, potrivit Baba Vanga, o furtună solară va lovi Pământul în 2023 la o scară pe care lumea nu a mai văzut-o niciodată. 

Arme biologice: De asemenea, ea a susținut că în 2023, o "țară mare" va efectua cercetări cu arme biologice asupra oamenilor. Rezultatul acestor cercetări va provoca moartea a mii de oameni. 

Explozie nucleară: În 2022, lumea a fost foarte aproape de o explozie nucleară, pe fondul escaladării tensiunilor dintre Occident și Rusia din cauza războiului din Ucraina. Baba Vanga a prezis o explozie la o centrală nucleară în 2023. 

Vizitele extratereștrilor: Una dintre cele mai înfricoșătoare previziuni dintre toate este profeția lui Vanga despre vizita extratereștrilor pe Pământ. Potrivit prezicătorului, lumea s-ar putea trezi "acoperită de întuneric". Clarvăzătorul a susținut că milioane de oameni vor muri dacă extratereștrii vor vizita Pământul anul viitor. 

Copii de laborator: Conform previziunilor lui Vanga, oamenii vor crește în laboratoare în 2023. Cu progrese constante în știință, conceptul de bebeluși de laborator ar putea deveni realitate, Vanga crezând că părinții vor putea decide culoarea pielii și caracteristicile copiilor lor, conform Wionews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel