Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avionul care trebuia să transporte naţionala României în Elveţia s-a defectat
WhatsApp
Avionul care trebuia să transporte naţionala de fotbal a României în Elveţia s-a defectat.

Avionul cu care echipa naţională de fotbal a României ar fi trebuit să facă duminică deplasarea din Kosovo spre Elveţia s-a defectat, astfel încât "tricolorii" au fost nevoiţi să ajungă de la Prishtina la Zurich cu alte două aeronave, a anunţat, duminică, selecţionerul Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

"Am avut probleme cu furtuna, am avut probleme cu avionul, au fost probleme. A fost şi o întârziere, am făcut şase ore de la momentul de când am plecat din hotel din Kosovo până când am intrat în hotel în Elveţia. Important este că nu s-a stricat în zbor. Dacă suntem aici, înseamnă că suntem sănătoşi şi asta este o provocare, le luăm pe toate cum le primim. Încercăm să ne energizăm, să ne capacităm, să ne motivăm şi, dacă trebuie, să schimbăm şi la Bucureşti aeronava, dar ducem puncte cu noi, eu sunt mulţumit cu asta", a declarat selecţionerul Edward Iordănescu, potrivit Agerpres.

România a remizat cu Kosovo (0-0), vineri seara, la Prishtina, iar luni va întâlni Elveţia în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 (Swissporarena - Lucerna, ora 21:45). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel