Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avion cu români, momente de panică în Germania: „Ar fi posibil un dezastru major de zbor”
WhatsApp
Un incident la un avion cu posibile „victime în masă” a fost raportat pe aeroportul din Nürnberg, a anunțat poliția din Germania. Pilotul unui avion Airbus 320, care se îndrepta spre Cluj în România, a trimis un semnal SOS după ce a lovit o pasăre în zbor. 
Un zbor din Antalya spre Praga se deviază spre București din cauza unei posibile scurgeri de combustibil / Foto ILUSTRATIV

Emoții mari pe aeroportul din Nürnberg, joi după-amiază: pilotul unui avion Airbus 320 cu 180 de oameni la bord, printre care mulți români, a raportat un „accident aerian”. Serviciile de urgență au fost imediat alarmate: „incident cu victime în masă dacă avionul ar avea dificultăți la aterizare din cauza loviturii cu păsările. În cele din urmă ar fi posibil un dezastru major de zbor”, au precizat autoritățile. Un număr de avioane s-au prăbușit în urma loviturilor cu păsări, inclusiv apărarea unui avion US Airways pe râul Hudson din New York în 2009.

S-a îmbrăcat cu peste șase kilograme de haine ca să nu plătească taxă de bagaje în avion: Ce a pățit tânăra care a fost prinsă de polițiști

 

Asistență medicală pentru 50 de pacienți

 

Pompierii din Nürnberg au venit într-un număr foarte mare în urma „urgenței aeriene” din cauza accidentului de avion raportat. În plus, s-a rulat „containerul roll-off pentru material medical”, prin care 50 de pacienți puteau primi îngrijiri medicale. Prin urmare, pentru a oferi sprijin, au fost dislocați pompierii voluntari Almoshof, Buchenbühl și Fischbach, precum și numeroase ambulanțe și forțe de poliție.

Din fericire, nu au fost folosite. Avionul a aterizat fără probleme, toți pasagerii au fost nevătămați. Nu a fost găsită nicio avarie la utilaj, iar puțin mai târziu a putut să zboare spre Cluj în România.

„Probabil era doar o pasăre mică. Din fericire, nu avem păsări de apă mari aici, ca pe râul Hudson”, spune purtătorul de cuvânt al aeroportului, Jan Beinssen. Până acum nu au existat cazuri semnificative de lovituri cu păsări în Nürnberg. „Iarba este atât de slăbită încât nu este atrăgătoare pentru păsări”, explică el. Dacă păsările sunt observate la fața locului, acestea sunt alungate cu ajutorul pistoalelor goale. 

Italia. Tensiuni într-un avion Ryanair: Zbor întârziat trei ore din cauza unei femei care a refuzat să închidă apelul video și a amenințat echipajul

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel