Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avertismentul unui român din Anglia: ”Pe aeroportul din Luton sunt niște șarlatani care o să vă abordeze cu ”Scuză-mă, ești român?” Fiți pe fază”
WhatsApp
Un român stabilit în Anglia a transmis un avertisment cu privire la o rețea de șarlatani prezenți pe aeroportul din Luton. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român stabilit în Anglia a transmis un avertisment către conaționali, povestindu-și experiența neplăcută pe aeroportul Luton. Prin intermediul platformei Reddit, acesta a adus la cunoștința celorlalți călători despre o rețea de șarlatani care operează pe aeroport și care pretind că au nevoie de ajutor.

Potrivit relatărilor, acești indivizi abordează călătorii, întrebându-i dacă sunt români, într-o tentativă de a obține bani sub falsa pretexte că trebuie să ajungă în diverse locații. Românul a avertizat că aceștia pot fi găsiți în zona mid-stay car park a aeroportului Luton și i-a sfătuit pe cei care întâlnesc astfel de persoane să le ignore și să nu le ofere sprijin financiar.

”Astăzi am salvat pe cineva” 

”Dacă zburați pe aeroportul din Luton și mergeți către mid-stay car park pe jos, să știți că sunt câțiva ”șobolani” care o să vă aborde cu ”Scuză-mă, ești român?”. Dați-le ignor. Sunt niște șarlatani care se prefac că au nevoie de bani să ajungă în locația X sau Y. Nu știu dacă e doar cerșetorie sau o escrocherie mai complexă, dar am văzut aceeași persoană și la plecare, acum o săptămână, cu aceeași frază, doar că azi mai avea un prieten undeva mai aproape de terminal. 

Astăzi am salvat pe cineva care s-a oprit să vadă cu ce poate ajuta și nu avea habar că e doar o escrocherie. Dacă cunoașteți pe alții care zboară spre sau dinspre Luton, faceți un bine și transmiteți-le să fie pe fază. Mândră că sunt român.”, a transmis românul. 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel